Balaton Sound: Este 8-kor zárul az Early Bird Flash Sale

A Heineken Balaton Sound, Európa egyik legnagyobb elektronikus beach fesztiválja, visszatér 2024-ben is! 2024. július 3. és 6. között ismét vár mindenkit a már jól megszokott Sound-élmény. A 2024-es fellépők bejelentése már hamarosan várható, az Early Bird Flash Sale pedig márcsak ma este 20-ig elérhetőek 169 euróért vagyis 64.900 forintért egy 4 napos bérlet.

A szervezők a tavalyi után látványos fejlesztéseket terveznek a következő évre, miközben a világ egyik legismertebb sör márkája, a Heineken, továbbra is főszponzorként marad. Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektmenedzsere, elmondta: “Zamárdi lakóinak támogatásának köszönhetően a város úgy döntött, hogy a fesztivált 2024-ben egy héttel később kezdjük el. Ennek eredményeként magasabb szintű érdeklődést várunk mind a belföldi, mind a nemzetközi piacokról, mivel újra jobb időzítésben lesz diákok számára, akik mindig is fontos közönség voltak.”

Anna hozzátette: “A tavalyi fesztivál jelentős pozitív visszajelzéseket kapott, kiemelve az elektronikus zenei műfajok sokszínűségét, a látványos színpadkialakítást, a bájos strandterületeket, valamint az infrastruktúra és a kényelmi szolgáltatások javítását.” 2024-ben a Heineken Balaton Sound sajátossá váló vízparti élményei tovább fejlődnek, és azok a nagyobb helyszínek átrendeződnek. A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat vezetnek be, és a higiéniai létesítményeket is fejlesztik az összes elégedettség érdekében.