Tinder helyett konyha – Balint’s Pot

Gyakran érezzük, hogy az online világ korlátai és a virtuális kapcsolatok már nem tudnak kielégíteni minket. Amikor az emberi kapcsolatok hiányoznak az életünkből, és az ételkészítés örömét is elvesztjük, itt az ideje kicsit kiszakadni a mindennapokból. Németh Bálint workshopjai összeköti a kellemest a hasznossal: kiszabadít a virtuális világból, gasztroélményt nyújt és még társra is találhatsz!

Ezen a helyen egy konyhában találod magad, nem pedig a chat ablakában. A Balint’s Pot workshopjai arról szólnak, hogy egy csoportnyi embert összegyűjt egy asztal körül, akik hajlandók új emberekkel megismerkedni, és együtt alkotni. Kezdők és haladók is bátran jöhetnek, itt senkit sem ítélnek meg az előzetes tudása alapján.

A foglalkozásokat olyan ígéretek kísérik, amelyek egyszerűek, de annál fontosabbak: jókat fogtok főzni, jókat fogtok enni, és jókat fogtok beszélgetni. A Bálint úgy gondolja, hogy nem tragédia, ha egy randi során rájövünk, hogy nem találtuk meg a nagy Ő-t, de talán mégis találunk valakit, aki jófej, értelmes és kedves. Hisz abban, hogy érdemes új emberekkel találkozni, hiszen a barátságok és üzletek is ilyen találkozásokból születhetnek.

Az ételkülönlegességek sem hagyhatók ki a képből. November 9.-én a Tinder helyett Főzz egy Jót! workshop menüje magában foglal friss házi gnocchi-t, vajban pirítva, baby spenóttal, fokhagymával, BIO Feta sajttal és szarvasgomba olajjal. Emellett tökéletes füstös-csirkemell steak, karamellizált kakukkfüves göngyhagymával, thai wok zöldségekkel osztriga szósszal és mogyoróval. Az édesszájúak pedig örömmel fogadják majd a poharas sajttortát lime-mal, áfonyával, mentával és datolya sziruppal.

Ha ételallergiád vagy különleges kéréseid vannak, ne habozz jelezni előre, mert figyelembe veszi az igényeidet.

Nem kell több kifogást keresned, és nem kell tovább az online világban bolyonganod. A Balint’s Pot vár téged, és ígéri, hogy jó lesz. Csak fel kell kelned a kanapéról.

Ha további információra van szükséged, írj egy e-mailt az erre a címre, vagy hívd ezt a telefonszámot. Látogass el a Balint’s Pot workshopok egyikére és felejtsd el, hogy a karácsonykor a gyerekek vagy a szinglik asztalánál kell majd ülnöd a családi vacsoránál!