Café Plázs Dessert Boutique: Több mint egy vendéglátóhely

Kecskemét városában a szabadidő és kikapcsolódás egy új szintjét nyitotta meg a Café Plázs Dessert Boutique. Az exkluzív helyszín a városi szabadidőközpont, a Benkó Zoltán Szabadidőközpont tópartján található, és ígéretéhez hűen varázslatos ízeket és elképesztő panorámát kínál vendégeinek. Ünnepélyes megnyitó tette felejthetetlenné a látogatók számára ezt a különleges eseményt.

A rendezvény különlegessége Märcz Fruzsina színművész üdvözlő beszéde és Pápai Béla jazz-zongorista kellemes játéka volt, amely méltó kezdete volt ennek az új gasztronómiai kalandnak.

Az épület részben uniós támogatással és jelentős önerővel épült fel mindössze három hónap alatt, ami a Hírös Sport KHT-val folytatott hatékony együttműködésnek köszönhető. A tulajdonos, Zsíros László, elmondta, hogy a Café Plázs nem csupán egy újabb vendéglátóhely a városban, hanem az egész szabadidőközpont teljes újjászületésének első lépése. Az épület megújuló energiával működik, szinte teljesen önfenntartó, és ezáltal környezetbarát megoldást kínál.

Az üdvözlő beszéd során Zsíros László kiemelte gyermekkori álmát, amely most valósággá vált a Café Plázs megnyitásával. A hely nemcsak a város lakói, hanem a széchenyivárosiak számára is ideális találkozóhelyet kínál felüdüléshez, kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A 80 férőhelyes terasz a jövő nyáron kiváló helyszín lesz a közös szurkoláshoz az olimpián és a focivébén résztvevő magyar sportolóknak.

Az étlap mögött hosszú munka és szenvedély rejlik, és a vendégek számára a legfinomabb ételeket és süteményeket kínálják. A Café Plázs nem csupán gasztronómiai élményt kínál, hanem tartalommal is szeretné megtölteni. A tervek között szerepel kulturális rendezvények és sporthoz kapcsolódó programok szervezése, hogy a vendégeknek ne csak ízekben, de élményekben is gazdag kikapcsolódást nyújtsanak. Mottójuk: Café Plázs: Varázslatos ízek és panoráma a tó partján.

Az önkormányzat részéről Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is gratulált a Café Plázsnak, külön kiemelve a szívélyes fogadtatást, a gyönyörű panorámát és a különleges kínálatot. A Hírös Sport ügyvezetője, Kispál Balázs is üdvözölte az új exkluzív helyet, amely tökéletesen illeszkedik a tóparti környezethez. A Café Plázs így minden téren igazi ékszernek ígérkezik a kecskeméti vendéglátásban.