Készülj a halloweeni borzongásra és az őszi estékre a Direct Now appal!

Paranormális jelenségek, gonosz szellemek, rejtélyes eltűnések… Kerülj igazi halloweeni hangulatba a Direct Now applikációval, ahol kísérteties filmekkel, új krimi és thriller sorozatokkal készülhetsz az év legborzongatóbb napjára. Unod a faragott töklámpásokat, a kísérteteket és inkább valami másra vágysz?

A Direct One segítségével bármilyen hangulatra megtalálod a neked való tartalmat, hiszen megannyi vígjáték, romantikus dráma, akciófilm, ismeretterjesztő műsor és gyerekeknek szóló tartalom vár egy helyen, amit bármikor megtekinthetsz, legyél akár bekuckózva otthon a kanapén, vagy úton a rokonok felé. Közeledik az október vége, egyre rövidebbek a nappalok, a borongós őszi estéken pedig jól esik otthon maradni és egy bögre forró itallal nézni a kedvenc műsorainkat. A Direct One ebben az időszakban is gondoskodik az izgalmas tartalmakról, minden korosztály számára.

Nem múlhat el a Halloween hátborzongató filmek nélkül

Már csak néhány nap és itt az ősz egyik sokak által várt napja, a Halloween. A Direct Now applikáció egyre bővülő videótárában a legfélelmetesebb filmek közül válogathatsz, így nincs más hátra, mint bekészíteni a popcornt és felkészülni a borzongásra.

Az alkalmazásban megtalálható például a nagy sikerű Insidious című természetfeletti horror. A történetben egy megmagyarázhatatlan módon kómába eső kisfiú életéért küzdenek a szülei, akik nem félnek felvenni a harcot a szellemvilággal sem. A Parajelenségek középpontjában egy fiatal pár áll, akik új otthonukban kamerát állítanak fel, miután természetfeletti jelenségeket tapasztalnak. A dokumentumfilm-szerű, amatőr filmfelvétel stílusát követő jelenetek szinte elhitetik a nézővel, hogy a valóság elevenedik meg a szemei előtt.

A népszerű horror franchise, a Sikoly 4. részében az amerikai kisváros, Woodsboro már kezdi túltenni magát a 10 éve történt szörnyűségeken, amiket Ghostface, a pszichopata gyilkos okozott, azonban az évfordulón holtan találnak két iskolás lányt. A film a horror műfaját felforgatva lépésről lépésre alakul át krimivé.

Az együttélés nehézségeit és a szülői felelősséget helyezi középpontba a sci-fi és a horror elemeit vegyítő Vivárium. Egy fiatal pár az új családi fészek keresése közben az idilli Yonder lakóparkban ragad, nem sejtve, milyen rémisztő események várnak rájuk. A meglepő fordulatokban bővelkedő A fenyegetés körében pedig egy baráti társaság történetét dolgozza fel, akik kísértettörténet-mesélés közben egy rettenetes játékba keverednek.

A kilencek háza című filmben kilenc, egymás számára idegen embert kábítanak és rabolnak el, majd zárnak össze, mígnem megcsörren a kaputelefon: aki az utasításokat követve utoljára életben marad, ötmillió dollárral lesz gazdagabb. A 2000-es évek népszerű internetes legendáján alapuló Az élő sötétség: Ted, a barlangászban pedig két testvér egy eldugott barlangra bukkan, de felfedezésüket követően a dolgok baljóslatúvá válnak, és rájönnek, hogy van valami odalent, ami felelős lehet apjuk haláláért.