Kosheen is fellép jövőre a VéNégy Fesztiválon

Sian Evans és a Kosheen lesz jövő nyáron a sztár fellépője a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozónak, amelyet június 20. és 23. között rendeznek meg Nagymaroson.

    Az elsőként bejelentett zenekarok között szerepel továbbá az osztrák Cari Cari, az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda is – közölték a szervezők.
    A közismert drum ‘n’ bass és trip-hop trió, a Kosheen nevéhez olyan világslágerek köthetők, mint a Hide U, vagy a Catch. 2001-ben a Resist című albumukkal robbantak be a zenei életbe, onnan rövid időn belül az európai toplisták élére és a fesztiválok nagyszínpadára törtek. Számos díjjal ismerték el munkásságukat, több világturné után pedig élő zenekari show-val érkeznek június 22-én újra Magyaroszágra.
    A VéNégy Fesztivál nyitónapján az Analog Balaton, valamint a Stephanie Louise Widmer és Alexander Köck alkotta osztrák duó a Cari Cari, valamint az Elefánt ad koncertet, június 21-én Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, a zárónapon pedig a Tankcsapda lép fel.
    A jegyértékesítés november 7-én indul, a kedvezményes bérletek 72 órán keresztül lesznek elérhetők, a diákbérletekhez pedig ajándék kempingbérlet is jár.