Éjszakai merülés

Lépj be az ismeretlen mélységeibe az “Éjszakai merülés” című film világában, ami a megszokottól eltérő módon szövi át a hétköznapi látszat és a természetfeletti rémtörténet. A film producerei, az Atomic Monster és a Blumhouse, akik korábban a M3GAN-nel hozták borzalmak elé a nézőket, most egy újabb thrillerrel készülnek, amely az eredeti és elismert “The Nest” rövidfilm alapján született meg.

A főszerepben Wyatt Russell, akit korábban A Sólyom és a Tél Katonájaként láthattunk, most Ray Wallertként tűnik fel, egy volt profi baseballjátékosként, aki egy degeneratív betegség miatt kénytelen korai visszavonulásra. Új otthonukba költöznek, ám a ház sötét múltjának titkai egy misztikus erőt szabadítanak rájuk, ami a családot kísérteties események mélyére vonja.

A filmet Bryce McGuire írta és rendezte, James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között) és Jason Blum (Halloween, Fekete telefon, Láthatatlan ember) pedig a produkció producerei. A történet Ray reményteljes visszatéréséről szól a profi ligába, miközben egy csillogó medence, amely egykor a szórakozás szimbóluma volt, most a család rémálommá váló kihívásává válik.

Az Éjjeli merülés egy lenyűgöző és feszült thriller, mely a nézőket egy olyan világba repíti, ahol a megszokott szabályok nem érvényesek, és minden mozdulat mélyebb borzalmak felé sodorja a Wallert családot.

Bemutató dátuma: 2024. január 11.
Forgalmazó: UIP-Duna Film