Férfifogó tippek dédanyáinktól

Számtalan praktikát olvasni az online, és az offline térben egyaránt, amivel megfoghatjuk, s talán meg is tarthatjuk álmaink férfiját. Lehetőségek tárháza omlik ránk, miközben az útvesztőkben csak kapkodjuk a fejünket, hogy melyik lehet a tuti tipp, a Szent Grál. Ilyenkor jó lelassítani egy kicsit, s visszaemlékezni dédanyáink tanácsaira, és meghinteni egy csipetnyi humorral.

Vigyázat, a cikk helyenként iróniát tartalmazhat.

A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út!
Tartja a mondás, de mi tudjuk, hogy plusz egy arasszal lejjebb. Szóval ha a konyhát csak képről ismered fel, ne csüggedj, hisz a felnőtt mesékben is bejött, ha nagyra nyitod a szád, és csak te vagy torkos.

Te magad mosakodjál naponta, virágzásodkor többször is. Mindenekelőtt alfeledet tartsd tisztán!
Megszívlelendő tanács, még akkor is, ha Gyuri szereti ha büdös a pi*a egy kicsit.

Ne feküdj mosdatlan férfi alá!
Maximum te leszel felül. Viccet félretéve, igen fontos, hogy a választottunk igényes legyen önmagával, de valljuk be, kevés szexibb van egy enyhén izzadt félmeztelen férfiállatnál.

Ne csúfold legényedet, ha fölsül lábad közén. Ha igen vágyott rád, és végre megkap, torkában verhet a szíve – bizony csúfra juthat.
Annyira jó nő vagy, hogy nem bírta tovább.

Kilenc kútról hozott vízzel itasd meg a férfid, aki így hamarosan feleségül vesz, és mindig szeretni fog.
Amennyiben a kútról hozott víz nem éri el a kívánt eredményt, próbáld meg töménnyel a közeli supermarketből. De az sem árt, ha ezt mind Vegasban teszed. Biztos ami biztos.

Ha a feleség fekete tyúkot etet a férjével, az minden szavát elhiszi.
Hölgyeim, elő a vidéki stílussal, még a panelban is tyúkokat fogunk nevelni!

Ha mosás után jó idő van, akkor a feleség biztos lehet férje hűségében.
Ha meg rossz, nehezen száradnak a ruhák. Ha pedig szárítógéped van, akkor még ezen sem kell aggódnod.

 Tény, hogy a régmúlt praktikái, szerelmi fortélyai kissé kopottak, ellenben rengeteg igazságot fedezhetünk fel benne, amik napjainkban is megállják a helyüket.

A titok talán a lazaság, a humor, a játékosság, és a természetes női báj. Hisz melyik férfi ne bolondulna egy olyan nőért, ki egy csintalan mosolyával is képes fényt hozni, egy nehéz nap borús egére.