Indítsd az évet a szicíliai nőiesség és belső béke találkozásával

Akik a következő évüket szuper energiákkal, boldogsággal és belső nyugalommal szeretnék kezdeni azoknak most hozunk egy szuper elvonulós programot. Szicília, az édenkert szigete, várja azokat, akik szeretnék szőnyeg alá söpörni a múltat és tiszta, friss energiákat kovácsolni az új évre.

Szilveszteri Élménytúra Szicíliában

  • Utazás: Budapest közvetlen járatával (CAT repülőtér)
  • Szállás: Egy tágas villában, a természet ölelésében
  • Étkezés: Naponta 3 ínycsiklandó fogás, személyesen Varga István, a Nyers Séf által
  • Élmények: Jógaórák, workshopok és energiaharmonizáló gyakorlatok
  • Kakaó ceremónia és danceflow szeánsz: Az öröm és szabadság pillanatai
  • Repülőtéri transzfer és minden más: Az árban benne foglaltatik

A tágas villa, mely a természet ölelő karjaiban pihen, nem pusztán szálláshely, hanem otthon, ahol a szív melegét és az élet boldogságát megélheted. A napi három étkezés pedig, melyet szeretettel és odafigyeléssel készít Varga István, nem csupán táplálék, hanem az élet lényegének ízletes falatjai.

Jógaórák és foglalkozások olyan utakat nyitnak meg, ahol a belső léted titokzatos kertjében barangolva rálelhetsz az élet varázslatára. A kakaó ceremónia és a felszabadító danceflow szeánsz pedig olyan pillanatok, amikor a lélek szabadon szárnyal, és a valóság és a képzelet eggyé válhat.

Ha úgy érzed, hogy ez az utazás a szíved mélyéből hív, itt találsz részleteket, hogy a jövő évi mesés kezdet a te naptáraban is szerepeljen.

Ez az utazás egy olyan meghívás, ami a tudatos nők számára szól, akik a belső erejüket és nőiességüket szeretnék mélyebben felfedezni.