Ingyenes korcsolyázási lehetőség diákoknak a Városháza Téli Élményparkjában

Megnyitotta kapuit a Városháza Téli Élményparkja és a Budapesti Karácsonyi Vásár. Két helyszínen hangolódhatunk a közelgő ünnepekre: a Deák Ferenc téren karácsonyi vásári forgatag, míg a Városháza park közepén jégfolyosóval kibővített jégpálya várja az érdeklődőket. Ráadásul 2000 diák és tanáraik most ingyen korcsolyázhatnak.

Kedvezményekkel, közös gyertyagyújtással, 110 méter hosszú jégfolyosóval és több, mint 500 négyzetméteres jégpályával várja a vásározókat idén a Főváros egészen január 7-ig. A Budapest Brand egy igazi, családi élményekben gazdag, megújult ünnepi környezetet kínál a látogatók részére ezen a télen.

Korizz bele a télbe a Városháza parkban!
November 29. és december 22. között hétköznaponként 8-tól 16 óráig ingyen lehet korcsolyázni a Városháza Téli Élményparkja jégpályáján. A Budapest Brand most 2000 – tíz év feletti – általános- és középiskolás diák és tanáraik számára biztosít ingyenes korcsolyázási lehetőséget, melyre csoportosan lehet jelentkezni ezen az űrlapon, ahol minden egyéb hasznos és fontos információ is megtalálható.
A helyszínen – a készlet erejéig – korcsolyát is lehet majd kölcsönözni, melynek költsége 1500 Ft, diákigazolvány vagy személyi igazolvány ellenében. A szervezők arra biztatják az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal korcsolyát, hogy biztosan jusson mindenki számára.

Programok kicsiknek és nagyoknak a Téli Élményparkban
December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtással készülnek a szervezők a Városháza parkban. December 6-án ellátogat a Mikulás is, akivel a legkisebbek fotózkodhatnak és korcsolyázhatnak. Ha pedig csoportképet készítenénk vagy szelfizni támadna kedvünk, karácsonyi installáció, fényoroszlánok és fotófal is vár mindenkit a helyszínen.

Nyitva tartás, programok és bővebb információ: A jelentkezési lap
innen letölthető.