Jazzbois és Kaláka duókoncerttel ünnepelhetünk Pécsett!

Az egyedülálló program során a Jazzbois fúziós jazz-hiphop trió az 53 éves Kalákával ad közös koncertet Pécsett a magyar kultúra napján. A fiatalos lendület és az énekelt vers hazai legendái egy színpadon, január 22-én 19 órától a Kodály Központban!

Adott egy Kaláka együttes, avagy az örökifjú előadókból álló énekelt vers hazai legendái, illetve a Jazzbois, akik egyaránt nagy alázattal viseltetnek a jazzhagyományok és a hiphop-tradíciók iránt – nem véletlen, hogy ez a hozzáállásuk az egyik kulcsa elképesztő nemzetközi sikereiknek is.  A Kaláka, épp a versekhez igazodóan sokféle stílusban muzsikál, mindent kicsit a maga módján megszólaltatva. És épp ez az együttműködés záloga is, hisz a Jazzbois tagjai megtalálják benne a nekik valót, a saját stílusukban továbbgondolható dalokat.

A generációk párbeszéde megismételhetetlen élményt jelent majd a hallgatóknak! Ünnepeljük együtt kultúránkat!

A Jazzbois billentyűs hangszereit Molnár Bencze szólaltatja meg, a basszusgitárt Sági Viktor, a dobokat pedig Czirják Tamás. Gyakori vendégük Kosztolánszki Dominik szaxofonos.

A Kaláka tagjai: Becze Gábor – nagybőgő, Gryllus Dániel – fúvósok és citera, Gryllus Vilmos – gitár, Radványi Balázs – pengetős hangszerek, és természetesen mind a négyen énekelnek.