Kapcsolj magasabb sebességre az új Ferrari szemüvegekkel

Két különálló, egymást mégis kiegészítő szemüveg-kollekcióval bővült a Ferrari-univerzum, melyek a Rocci Iannone által inspirált, a divatot az életmódhoz igazító Ferrari-termékcsaládhoz és a sportautók és a versenyzés atmoszféráját felidéző Scudeira Ferrari-vonalhoz kapcsolódnak.

A Ferrari-stílus szerelmesei így a szemüvegek szélesebb és változatosabb kínálatához férhetnek hozzá a luxusmodellektől a prémium keretekig, amelyek ötvözik a csúcskategóriás, kifinomult dizájnt a professzionális versenyt idéző sziluettekkel. A Ferrari híres emblémája, az „ágaskodó lovacska”, a szenvedély, a teljesítmény és az önkifejezés szimbóluma minden modellen megjelenik.

A 2024-es tavaszi-nyári Ferrari szemüveg kínálatban Japánban készült titánkonstrukciók, bőrbetétes modellek és csúcskategóriás acetátsziluettek találhatók meg. Az anyagválasztás a termékeknek kifinomult és pihekönnyű megjelenést kölcsönöz, amelyet merész profillal, nyeregszerű varrásokkal, kristálylencsékkel és elegáns színekkel, például fekete, piros, havanna vagy természetes árnyalatokkal egészítenek ki.

A kollekció olyan vásárlókat céloz meg, akik különösen odafigyelnek a divatra és a luxusra, kulturáltak és függetlenek, magabiztosak, de nem elbizakodottak, kíváncsiak, de nem meggondolatlanok a döntéseikben; olyan célközönség, amely a megjelenésen kívül mindenekelőtt a szakértelem és kivitelezés miatt választja a Ferrari-termékeket.

A Scuderia Ferrari-vonal tervezését és fejlesztését a Forma–1-es pályák hangulata ihlette, felidézve azt, amit a legendás Ferrari név jelent az autóversenyzés világában. A kollekció Maranello örökségét és szellemiségét emeli ki.

A modellek sportosabbak, ergonomikusabbak és aerodinamikusabbak lettek, a műszaki jellemzők és a nagy szilárdságú, rugalmas anyagok, mint például a fröccsöntött műanyag és gumi előnyben részesítésével. A körbeölelő maszkok és geometrikus konstrukciók a telített tónusok és élénk színek palettáján mozognak, sárga vagy piros részletekkel tarkítva, emellett pedig tükrözött, irizáló hatású lencsék sugallják a sebesség és a teljesítmény iránti szenvedélyt. A kereten megjelenő Ferrari Scudetto felirat olyan kulcsfontosságú értékeket szimbolizál, mint az innováció, az esztétika és a szaktudás.

FERRARI

0FH1007

Meghökkentő stílus szabálytalan pajzssziluettel. Az íves fémszár könnyedebb hatást kölcsönöz a fémmodell kialakításának, a fennmaradó tér okos felhasználása pedig a dupla híd illúzióját kelti. A modell halvány aranyszínben kapható, arany-kék tükrös lencsékkel.

0FH2002QU

Kortárs modell, amely a Ferrari merészségét sugározza, a keret továbbnyúló lapos kialakítással és erőteljes pilótasziluettel irányítja a tekintetet. A fényűző Ferrari autóülések kifinomult kivitelezése által ihletett bőrrészletek kötik össze a modell elejét és szárát. A híres varratokkal és az ágaskodó ló emblémával kiegészítve a modell matt fekete színben és szürke, Olaszországban készült polárlencsékkel kapható.

0FH2005U

A feltűnő acetátból készült határozott megjelenésű modell klasszikus formával és vastag felső résszel, valamint szárakkal rendelkezik, amelyet a legendás, fémből készült ágaskodó ló jelkép díszít. A szárakat díszítő dombornyomott részletek a Ferrari bőrtáskák kidolgozását idézik, a klasszikus fekete színű és a választható polarizált fekete tükrös lencse pedig a tartós kifinomultság érzetét erősíti.

0FH3001TD

A hajlékony és leheletkönnyű fémkeret a japán titán minőségét és kidolgozását dicsérik. A szabálytalan sziluettek lágy szögeket és játékos vonalakat jelenítenek meg, karaktert kölcsönözve a klasszikus dizájnnak. A stílus eleganciáját lapos és ultravékony fém dupla híd, valamint egy lézergravírozott Ferrari-logó emeli ki a szárak hegyén és az orrpárnákon. A modell csiszolt ezüstszínben érhető el.

SCUDERIA FERRARI

0FZ5001

Éles, négyzet alakú keretével, vékony acélszárral a vagány, dupla hidas napszemüveg teljes mértékben fémből készült. A gumis szárcsúcsok a versenyzés világát idézik, kiegészítve a Scuderia Ferrari pajzs logóval. A szürke tükrös lencsék kontrasztot alkotnak a klasszikus csiszolt ezüst tónussal.

0FZ6001

Az adrenalintól buzgó, praktikus pajzsstílus határozottan a jövőbe tekint körbefutó részleteivel, valamint az ikonikus Scuderia Ferrari pajzs logóval. A szabálytalan, egyedi kialakítás egyenes felső elemmel, állítható orrpárnákkal és vékony, szürke színű gumis végű szárral, valamint szürke tükrös lencsékkel érhető el.

0FZ6002U

A versenyzés világát idéző négyzet alakú modell az összetéveszthetetlen versenyautó jegyeit veszi át. A könnyű, fröccsöntött vázon karcsú szárak találhatók, melyeken a Scuderia Ferrari pajzs logója és színkontraszt motívum található, amely az autó légbeömlőit idézi. A modell matt fekete színben, polarizált szürke lencsékkel érhető el.

0FZ6007U

Az áramvonalas kialakítású modell vibráló tükrös lencsékkel sportos vonzerőt biztosít, emellett gumi orrpárnákkal és vékony, Scuderia Ferrari pajzs logóval díszített. A színes gumi szárvégek egyensúlyt teremtenek a kéttónusú modellben, amely sárga opál matt színben és szürke lencsékkel érhető el.

0FZ8002U

A Ferrari adrenalinszintjével egyesülve az alábbi halhatatlan Panto szemüvegkeretek nagy sebességgel hasítanak. A teljesítmény által hajtott optikai modell a versenyautók légbeömlő nyílásai által ihletett vékony szárral, rugalmas zsanérokkal és a Scuderia Ferrari pajzs logóval egészült ki. Kristályos, átlátszó színben, fekete és piros szárral érhető el.

0FZ8005U

Egyszerű és kifinomult, téglalap alakú modell, teljes előlappal és fémszárakkal. Sportos elemek díszítik a karcsú acélszárakat, amelyeket gumis szárcsúcsok és a legendás Scuderia Ferrari pajzs embléma díszít. A márka örökségét idéző modell fekete színben, szálcsiszolt ezüstszárral és piros gumi szárvégekkel érhető el.