Tavaszi Randi ötlet a tulipán szerelmesinek

Ne vedd, hanem szedd! A közös tulipán szüretelés, minden szempontból ígéretes programnak bizonyul. A tavasz magában remek alkalom a szabadtéri tevékenységekre, ilyenkor kellemes az időjárás nyílnak a virágok, csicseregnek a madarak és támadnak a szúnyogok. Egy közös természetjárás egy kis virág szedéssel még az egyébként otthon ülők számára is hasznos kimozdulás, hiszen a nap végére, egy illatozó tulipán csokorral ékesíthetik szeretett otthonukat.

El látogattunk a TulipGardenbe, ahol rengeteg gyönyörű tulipán között tölthettük a napot. Mi a Dunakanyari TulipGardenbe utaztunk el, de az ország számos pontján van lehetőségetek a tulipán szüretre. Van lehetőségetek tulipán szedésre a TulipGarden Balatonnál, Csákváron, Decsen, Győrladaméren, Homokhátságon, Mórahalmon, Nagyvenyimen, Rétközön és a Tisza tó-nál is. A belépés költsége 1000 ft és tullipánok szálanként 300ft-ba kerülnek, de azthiszem a virágosnál fele ennyiért sem úsznál meg egy illatozó tulipán csorkot és fele ennyire sem szórakoznál jól közben.

A tulipán szedés a tökéletes randi program

A szabadban töltött minőségi idő a kapcsolatot is minőségi szintre emeli. A közös tulipán szedés során összehasonlíthatjátok, milyen színeket és fajtákat preferáltok jobban, ezáltal a későbbiekben könyebb lesz a virág választása a párod számára, ez mindkettőtök szempontjából előnyös, hiszen a pár egyik számára ez egy mankó, a másik pedig az ízlésének leginkább megfelelő virágot kapja. Megismerkedhettek több különféle tulipán típussal, mivel a TulipGardenben 81 féle tulipán közül válogathattok. A remek időtöltés mellett pedig egy igazán ékes díszt vihettek haza az otthonotokba, amelyben majd a közös pillanatokat, a belefektetett időt és energiát látjátok.

Úgyhogy, hölgyeim és uraim, fel a metsző ollókat és irány a TulipGarden. De nem kell aggódni és a boltba rohanni, ha nincs hozzá eszközötök. A helyszínen limitált mennyiségben biztosítanak metszőollót és kosarakat is szedéshez. Mielőtt elégedetten teli kosárral indulnátok haza, virágaitokat becsomagolják és rengeteg házi és kézműves termékkel is megjutalmazhatjátok magatokat a kemény munka után. A helyszínen helyet kaptak házi szörp árusok és süteményes bódék is, ahol perecet, krémest és minden mi szem szájnak ingere megvásárolhattok. Amíg van tulipán szedjétek magatok és szedjétek a tulipánt is, de annak sem kell aggódni aki lemarad, ebben az esetben jövőre vésse be a naptárba és legyen az első szüretelők között.