Kijött Kristen Stewart legújabb filmjének előzetese

Kristen Stewart közelgő filmje, a Love Lies Bleeding a mai napon (december 19.) megjelenő első trailerrel kedveskedik a rajongóknak.

Rose Glass rendező “kristenRevenge gets ripped” szlogennel depütálja új filmjét, amiben Kristen Stewart egy edzőterem alkalmazottját, Lou-t, Katy O’Brian (Hangya és a Darázs: Quantumania) pedig a biszexuális testépítő Jackie-t alakítja. – írja a Digital Spy.

A romantikus thriller a két szereplő közötti kötelékre összpontosít, miközben bemutatja azokat az extrém tulajdonságokat, amelyek a testépítés versenyszerű világában való sikerhez szükségesek.

A film plakátján O’Brian Jackie szerepében mutatja meg izmait, miközben fegyvert tart a kezében, míg egy korábban közzétett promóciós felvételen ő és Stewart Lou szerepében ülnek egy pickup hátuljában.

A Glass és Weronika Tofilska  által közösen írt Love Lies Bleedingben a Westworldből ismert Ed Harris, a Dickinsonból ismert Anna Baryshnikov, a Rebel Moonból ismert Jena Malone és a Now You See Me-ből ismert Dave Franco is szerepel.