Bemutatkozik a Lush | Bridgerton limitált kiadású kollekció

Látni és láttatni – fényűző illatok dekadens gyűjteménye, mely a legkiválóbb társaság figyelmét is felkelti.

Kedves olvasók! A legnagyobb örömünkre szolgál bemutatni az új Lush | Bridgerton kollekciót, melynek káprázatos termékei tökéletesen társaságot biztosítanak a nyári báli szezon legjobban várt eseménye, a Netflix és a Shondaland által gyártott Bridgerton harmadik évada mellé. Az új évad első fele május 16-án, a második fele június 13-án jelenik meg. A limitált kiadású, hat terméket tartalmazó kollekció május 7-től lesz elérhető a LUSH applikáció felületén, május 9-től pedig a Lush-üzletekben és a Lush weboldalán is megvásárolhatók lesznek az új termékek – a készlet erejéig.   

Ez a pompás együttműködés bizonyosan felhívja magára a világ figyelmét, hiszen a rózsaabszolút, a szagos bükköny, a frézia, a méz és a fair trade kakaóvaj elbűvölő illata nem maradhat szó nélkül. A Lush alapvető értékeivel összhangban a gyűjtemény darabjai kizárólag a legkiválóbb, etikusan beszerzett összetevőket tartalmazzák, melyek remekül passzolnak az egyes termékekhez, köztük egy csodás esküvőhöz méltó parfümhöz, egy dekadens tusfürdőhöz és egy fényűző testápolóhoz. 

“A Bridgerton egy világhírű sorozat, mely hihetetlenül népszerű. Imádjuk azt a magával ragadó, dekadens világot, mely egyszerűen beszippantja a nézőket. A Lush-termékek is pontosan ugyanilyen hatással vannak a rajongókra. A kollekcióban szereplő termékek imádnivaló illata tökéletes arra, hogy még szélesebb közönséggel ismertesse meg a Lush egyedülálló világát.”

Melody Morton, a Lush kreatív igazgatója 

Azoknak, akik egyszerűen nem bírnak betelni a Lush | Bridgerton kollekcióval, a májusi Lush Kitchen előfizetési csomag különleges meglepetést tartogat: az előfizetők két exkluzív Lush | Bridgerton különlegességet, valamint négy korábbi, a sorozat világához illeszkedő kedvencet találnak a csomagban. Fizess elő most, ha a teljes Lush | Bridgerton élményre vágysz! 

A Lush | Bridgerton kollekcióról

Lush | Bridgerton parfüm

Esküvői csokorhoz méltó édes virágillat a romantikus hangulat jegyében. Mi sem mond el többet erről a termékről, mint hogy parfümkészítőnk, Emma Vincent a saját esküvőjére készítette. Bódítóan szerelmes virágillat egy hobbikertnyi mentával, zsályával és rozmaringgal. Mintha csak egy zöldellő domboldalon sétálnál a kápolna felé! 

 

Two Families fürdőbomba

Két, egymást tökéletesen kiegészítő illat, melyek csak úgy pezsegnek a vágytól a bőrpuhító és megnyugtató kakaóvaj ölelésében. 

See And Be Seen rózsaillatú krémszappan

Ez a selymesen édes citromos-rózsás krémszappan dekadens illatba öltöztet, hogy végre a rivaldafénybe léphess. Fogj egy tenyérnyit, szívd be a citrusos-virágos aromát, majd vidd fel nedves bőrre, mielőtt leöblítenéd.

Bee testápoló balzsam

Zümmögni fogsz a gyönyörtől, ha ezzel a vaníliás illatú balzsammal hidratálod a bőröd! A legkiválóbb vajak és illóolajok fényűző keveréke; fair trade bio kakaóvajat, bio illipevajat és fair trade bio mangóvajat tartalmaz. 

Creme Anglaise testápoló

Pompás piknik édes vaníliával, krémes kakaóvajjal és réti legyezőfűvel. Öltöztesd a bőröd a legfényűzőbb testápolóba, melyet valaha készítettünk. 

Colour, Clarity, Carat, Cut fürdőbomba

Engedj egy nagy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a szezonális gyöngyszemet, majd nézd, ahogy pompás színekkel, káprázatos ragyogással és vidám citrusos illattal táncol a vízen. A citrus feléleszti az elmét, az édes benzoégyanta pedig elkápráztatja az érzékeket. 


A Lush | Bridgerton kollekció május 7-től elérhető a LUSH applikáció felületén, május 9-től pedig a Lush-üzletekben és a Lush weboldalán is megvásárolhatók az új termékek.