A Marvel 2024-es programja eredetileg egy naptári év alatt hat mozifilmet ígért

Mind a Marvel Moziverzumból, mind a Sony Pókember-univerzumából elárasztanak minket 2024-ben a filmek.

A várt filmes extravagancia azonban jelentős visszaesést szenvedett, mivel a nyári színész- és írósztrájk miatt mindkét univerzum több mint fél tucat filmje jelentős késedelmet szenvedett. Ennek következtében ezeket a várva várt filmeket 2025-re és azon túlra időzítették. – írta meg a The Economic Times.

Nevezetesen a Marvel Studios Amerika kapitánya: Brave New World és a Thunderbolts filmek megjelenési dátumát kellett módosítani, míg a Sony Pictures kénytelen volt átgondolni a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse megjelenési dátumát. E kihívások ellenére továbbra is van remény egy izgalmas mozis évre 2024-ben.

A “Madame Web” 2024. február 14-én, a “Deadpool 3” 2024. július 26-án, a “Kraven, a vadász” 2024. augusztus 30-án, a “Venom 3” 2024. november 8-án kerül a mozikba.

A fent említett filmeken kívül a “Bosszúállók: A Kang dinasztia”, a 2019-es kasszasiker folytatása, a “Bosszúállók: Endgame” című filmje, a Marvel Cinematic Universe új főgonoszára, Kangre fog koncentrálni, akit Jonathan Majors alakít. A film a tervek szerint 2026. május 1-jén jelenik meg az Egyesült Államokban, és a Bosszúállók követi majd: Titkos háborúk” 2027. május 7-én. A két Bosszúállók-filmmel lehullik a függöny az MCU 6. fázisára.

2 thoughts on “A Marvel 2024-es programja eredetileg egy naptári év alatt hat mozifilmet ígért

Comments are closed.