Megnyílt az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre

Megnyílt az asztalfoglalás a DiningCity Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő éttermekbe. Az október 5. – 15. között lezajló rendezvényen több mint 150 étterem várja a vendégeket az erre az alkalomra összeállított különleges menüsorokkal. A Top kategória résztvevői 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriában bemutatkozók 7.900 Ft-tól, míg az Exkluzív kategória éttermei 9.900 Ft-tól kínálják a 3 vagy akár 4 fogásos menüsorokat – szervizdíjjal. A vendéglőkbe az Országos Étterem Hét oldalán lehet előzetesen bejelentkezni, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek ezúttal is korlátozott számban lesznek elérhetőek.

Az idei őszi Étterem Hét kínálata minden tekintetben rendkívül változatosnak ígérkezik. A rekordszámú, több mint 150 étterem között találunk indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz, spanyol – és persze magyar – konyhát is. Az alkalomra komponált, előnyös árú menüsorok fogásai kínálnak glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségeket is a speciális étrendet követőknek, de a vegetáriánus vagy vegán vendégek sem maradnak éhesen.

A programban számos olyan étterem szerepel, amely neves gasztronómiai listák szerint ott van a 100 legjobb magyarországi étterem között, vagy Michelin ajánlással rendelkezik.

A fogások megalkotásakor a séfek olyan alapanyagokhoz nyúlnak, mint a homár, a polip a szarvasgomba, prémium kecskesajt, nyúl, őz, szarvas, vaddisznó, bivaly vagy muflon. Ízlelhetünk majd pho levest, ramen levest, báránygerincet, spanyol véres hurkát, Szent Jakab kagylót is, de lesz rákraguval töltött tintahal, ördöghal, burgundi csiga vagy grillezett fürj is. Természetesen nem hiányozhat majd a kínálatból a liba- és kacsamáj, az osso buco, a steakek széles palettája, a Wagyu burger, a lazac Wellington, a flódni és a Gundel palacsinta sem. Mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a hangulatához illő specialitásokat.

Aki pedig a választék láttán asztalt foglal a programban szereplő éttermek valamelyikébe, az kifejezetten előnyös áron ebédelhet vagy vacsorázhat meg: a 3 (egyes éttermekben 4) fogás ára a választott kategóriától függően 5.900, 7.900 vagy 9.900 forint.

Azoknak, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étteremmel a barátságos árú menüsorok révén, érdemes résen lenniük: az előzetes asztalfoglalásra mától (2023.09.20) van lehetőség a Országos Étterem Hét oldalán oldalon.

One thought on “Megnyílt az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre

Comments are closed.