Egy évet csúszik a Mission: Impossible 8. bemutatása, de most nem tolnak ki vele

Csak 2025 májusára várható a Mission: Impossible 8., mert az idei színészsztrájk jelentősen késlelteti a produkció elkészítését – adja hírül a Variety.

Az összes hasonló méretű film leállt, és az alkotók most azért drukkolnak, hogy a színészek szakszervezete és a stúdiók minél előbb meg tudjanak egyezni, nehogy további negatív következményekkel kelljen számolni.

Már azt is lehet tudni, hogy szintén tolódik a Hang nélkül: Első nap bemutatója, igaz, nem egy egész évet, csak hónapokat: 2024 márciusáról június végére tették át az időpontot. A film az 2018-as Hang nélkül előzményeit meséli el, miután nagy siker aratott a 2020-as Hang nélkül 2. is.

Mission: Impossible 8. cselekménye közvetlenül folytatja a Mission: Impossible: Leszámolás: Első rész történetét, de lemarad a cím második fele, tehát a tervekben eddig szereplő Leszámolás: Második rész már nem játszik. Viszont a következő epizód valószínűleg jobban fog járni, mint a legutóbbi. A Mission: Impossible: Leszámolás: Első rész némi hátrányt szenvedett, mert a nyár másik nagy szenzációja, az Oppenheimer kiszorította az IMAX-vásznakról, pedig az elképesztő látvány ott tudott volna igazán jól teljesíteni. A M:I 8. készítői ezért már jó előre gondolkodtak a megfelelő forgalmazásról, a Variety szerint háromhetes exkluzív IMAX-szerződést kötöttek számára.

One thought on “Egy évet csúszik a Mission: Impossible 8. bemutatása, de most nem tolnak ki vele

Comments are closed.