Őszi romantika: Wood House a Mátrában

Talán már álmodtál arról, hogy egy romantikus kis faházban pihenj a kedveseddel, ahol mindent a természet és az egymás iránti szeretet vesz körül. Most erre itthon, Magyarországon is van lehetőség a Wood House szállásán.

Ez a meseszép faház a Mátrai-hegység csendes kis falujában, Parádóhután található. Ez a helyszín garantáltan diszkrét, csendes és romantikus kikapcsolódást kínál, ahol elmerülhettek a természet varázsában, és kiszakadhattok a mindennapi rohanásból.

A Wood House-t kifejezetten párok számára tervezték, így minden figyelmüket rátok fordítják. A szállás modern és egyszerű, ugyanakkor minden szükséges kényelmi felszereléssel ellátott.

Parádóhuta és a Mátra bármely évszakban lenyűgöző, de az ősz és a tél különösen varázslatos időszak itt. Ha romantikus pihenésre vágysz a kedveseddel, és egy elbűvölő kis faházban szeretnél eltölteni néhány napot, akkor a Wood House a tökéletes választás.

Mit kell tudni a Wood House-ról? A Parádóhután található faházat kifejezetten párok részére tervezték, és csak 18 évesnél idősebb vendégeket fogadnak. A ház egyedi stílusa a hagyományt, a természetes anyagokat és a modern dizájnt ötvözi.

A szállás magas minőséget képvisel mind a berendezéseket, mind a felszereléseket tekintve. A faházban designer fa bútorok találhatók, melyeket hazai asztalos mesterek készítettek egyedi kérésre. A konyha teljesen felszerelt, és a csapvíz a BWT víztisztító rendszeren keresztül tiszta és ízletes. A fürdőszoba különleges látványosság, egy Csehországból származó folyami kő mosdóval, egy 40 éves fából készült asztallal és egy luxus zuhanyzóval.

A nappaliban egy smaragdzöld bársony kanapé és egy rönk dohányzó várja a pihenni vágyókat. Az emeleten található a hálószoba, ahol valódi fa ágy és prémium minőségű matracok gondoskodnak a kényelemről. A teraszról pedig mesés kilátás nyílik a környező tájra.

Ha négylábú kedvenced is veletek tart, a Wood House örömmel fogadja a kistestű, szobatiszta háziállatokat is. Egy előzetes egyeztetés után biztosítanak puha fekhelyet, takarót, étel- és itatót is nekik.

Az őszi romantika elérhető közelségben van, és a Mátra csodálatos táján található Wood House ideális hely a romantikus pihenéshez, ahol a természet és az egymás iránti szeretet élményét élhetitek meg.