Philips: Az új nélkülözhetetlen társ

A Philips a napokban egy óriási, 32:9 képarányú monitort készül piacra dobni, ami a 49B2U5900CH típusjelet kapta, és 48,8 hüvelykes, Adaptive-Sync technológiával felvértezett VA panelje 5120×1440 pixeles felbontással, illetve 75 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik.

Kijelző és technikai Adatok:
Az 1800R íveltségű, VESA DisplayHDR 400-as besorolású kijelző fénysűrűségének csúcsa 450 cd/m², és a széles látószögű VA panel 3000:1 statikus kontrasztarányával párosul. Az FRC-vel 1,07 milliárd szín reprodukálására képes, delta E < 2 színpontosságú megoldás sRGB/NTSC színtérlefedettsége 119/97 százalékos. Az impresszív specifikációk garantálják a lenyűgöző színvisszaadást és élethű képeket.

Konnektivitás és funkciók:
A monitor számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve egy 1.4-es DisplayPort-ot, két HDMI 2.0 bemenetet, egy USB Type-C upstream csatlakozót (adat, video és 100 wattos töltés), egy 15 wattos USB Type-C downstream portot, két USB 3.2 Gen1 Type-A kaput, egy gigabites Ethernet csatlakozót, és egy kombójack-et. A monitor kiválóan alkalmazkodik az igényekhez, és a PiP/PbP funkcióknak köszönhetően egyszerre több forrást is kezelhet.

Hang és kamera:
A monitor a 3 wattos sztereó hangszórókkal rendelkezik, és egy okos KVM kapcsolót is magában foglal, amely egyszerűvé teszi a jelforrások közötti váltást. Emellett a monitor 5 megapixeles webkamerával rendelkezik, amely a Windows Hello-t támogatja, és a kávába süllyeszthető. A beépített mikrofon is segít a videohívásokban és konferenciákban.

Árazás és végső gondolatok:
A 49B2U5900CH monitor 950 fontba fog kerülni, és megspékelt designnal rendelkezik. A lenyűgöző technikai jellemzők és az intelligens funkciók, mint például a busylight és a KVM kapcsoló, teszik ezt a monitort egyedülállóvá a piacon. A monitor ráadásul nem csupán műszaki szempontból kiváló, hanem a felhasználói élményt is fokozza a praktikus és kényelmes funkcióival. A Philips új terméke tehát egy igazi úttörő és nélkülözhetetlen társ.