Syoss 2024-es Intense Plex termék mottója: Megtörhetetlen ragyogás!

Ennek jegyében rendezték meg május végén a Syoss márka sajtóeseményét. 

Az estet egy lenyűgöző tánc-show nyitotta, mely tökéletesen visszaadta a márka professzionális, mégis merész, lendületes, innovatív imidzsét. A tánc után az esemény házigazdája, Freddie köszöntötte a vendégeket, majd következett az est egyik fénypontja:

Klein Vanda, a Syoss Fashion Show 2023 pályázat nyertese a rendezvényen mutatta be idén alapított Vanda Klein márkájának első, 8 darabból álló CŒUR kollekcióját. A SYOSS Fashion Show 2024 második szakaszában, Garam Judit (NUBU) mentorálása alatt készült kollekció több évnyi tanulás és szakmai tapasztalat beérése, amelyre különösen nagy hatással voltak a tervező dániai élményei.  A CŒUR kollekcióban minden ruhadarabot azokról a tanárokról, barátokról, családtagokról és kollégákról neveztek el, akik meghatározó szerepet játszottak Vanda tervezővé válásában – ez igazán különlegessé és személyessé teszi a darabokat. Így a romantikus minimalizmus jegyében született CŒUR nem csupán a ruhákról szól; hanem egyben tisztelgés a támogató hálózat előtt, amely a tervező útját formálta az elmúlt években.

A minőség és az egyediség iránti elkötelezettség jegyében a tervező csak különleges, kiváló minőségű, „dead-stock” anyagokat és természetes szálakból készült fonalat használ. Ez a beszerzési folyamat nemcsak a fenntarthatóságot és a kivételes kézműves munkát garantálja, hanem hangsúlyozza, hogy minden kollekcióban limitált példányszámú darabokat kínáljon, ami tovább növeli a márka exkluzivitását. Minden Vanda Klein ruhadarab kizárólag megrendelésre készül.  

A lenyűgöző bemutatón a ruhák mellett a haj is kiemelt szerepet kapott, a 8 modell haját Syoss hajfestékkel, hajápolókkal és hajformázókkal készítették a fodrászok az ápolt és ragyogó megjelenésért. 

A modellek között feltűnt Görög Zita is, aki év eleje óta a Syoss egyik márkanagykövete.  Zita már több eseményen, fotózáson is részt vett az együttműködés során, illetve a márka márciusi, Düsseldorfban tartott eseményén szintén kifutóra lépett. A németországi show-t és Zita vagány, rövid, frufrus frizuráját márka új kreatív igazgatója, Kiyoko Odo készítette. 

Syoss

A budapesti show-n Vanda Klein ruhát viselt. Zitával Freddie beszélgetett a Syoss-szal való élményeiről, illetve a hajápolási szokásairól is. Emellett érdekes kulisszatitkok tárultak fel a modellvilág folyamatos változása kapcsán is.  


A színpadi elemek után a vendégek megismerkedhettek az új Syoss Intense Plex hajápolókkal és hajfestékekkel, valamint frizurafrissítésen és hajápolási tanácsadáson vehettek részt. A fantasztikus hangulatot különleges, japán ihletésű ételek és italok, valamint a Vasovszki Live zenekar által nyújtott különleges, elektronikus és klasszikus zene egyvelege garantálta.