Samsung Music Frame: Igen, az ott egy hangfal

A Samsung folytatja a rejtett technológiai megoldások kifejlesztését, hogy otthonainkban az esztétika és a funkcionalitás egységét kínálja. A már jól ismert Frame televízió után most bemutatkozott a Music Frame, egy újabb kategóriát teremtve a kifinomult zenei élmény terén.

A Las Vegas-i CES-en leleplezett készülék nem csupán egy hangsugárzó, hanem egy valóságos műalkotás is, amely látszólagos kép vagy festmény formájában rejti el a kifinomult hangtechnológiát.

A Music Frame megtestesíti a minimalista eleganciát és a praktikusságot. A harmincháromszor harminchárom centis kütyü nem csupán a nappali dizájn részévé válik, hanem egyúttal a szobában lévő műalkotások hangulatát is hozza magával. A készülék nem pusztán egy látványos hangszóró, hanem két mély-, két közép- és két magassugárzóval rendelkezik, garantálva ezzel a kiváló hangzást.

A Bluetooth és WiFi kapcsolatnak köszönhetően a Music Frame könnyen integrálható más eszközökkel, és széles körű vezeték nélküli funkcionalitást biztosít. A Samsung továbbfejlesztett technológiája lehetővé teszi a térhangzás élményét, különösen, ha az új, 2024-es Samsung televíziókkal és soundbarokkal kombináljuk.

Az elegáns kialakítás mellett a Samsung további kiemelkedő jellemzőt kínál a felhasználóknak: a Music Frame személyre szabható. Ahogyan a Frame televíziók esetében, itt is lehetőség van a keret testreszabására, hogy még jobban illeszkedjen a lakás stílusához.

Az IKEA és a Sonos Symfonisk sorozatához hasonlóan a Samsung nem csupán esztétikus és beleolvadó megoldást kínál, hanem egy személyre szabható hangélményt ígér a felhasználóknak. Az innovatív Music Frame a művészi kifinomultság és a zenei minőség ötvözetét nyújtva ígér egyedülálló élményt azoknak, akik nem csak a hangzásban, hanem a dizájnban is az exkluzivitásra törekednek.