Azahriah exkluzív koncerttel kápráztatja el a közönséget a SopronFesten

Azahriah nevéhez köthető kimagasló sikerhullám májusban tovább folytatódik, ugyanis a fiatal énekes egy exkluzív koncerttel lepi meg rajongóit a SopronFesten. Azoknak, akik lemaradtak az előző három Puskás Aréna-szuperkoncertjéről, most lehetőségük nyílik, hogy május 18-án részesei legyenek Azahriah lenyűgöző showjának.

Az énekes, mindössze 22 éves korában, az elmúlt időszakban egy egész ország szívét hódította meg, és most újabb mérföldkőhöz érkezik karrierjében. A Puskás Aréna háromszori megtöltésével máris történelmet ír, és most egy exkluzív fellépéssel teszi felejthetetlenné a SopronFestet.

A SopronFest tavaly indult útjára, és már első évében bebizonyította, hogy másfajta élményt kínál, mint a hagyományos zenei fesztiválok. Sopront tíz napra izgalmas, pezsgő forgataggá változtatja, tele kulturális, képzőművészeti, zenei és gasztronómiai programokkal. Az érdeklődők az éttermektől a klubokig, az utcáktól a terekig rengeteg helyen találhatnak szórakozási lehetőségeket.

A fesztivál idei tervében jelentős változások is szerepelnek. A tavalyi évhez képest, a fedett helyszínek mellett egy szabadtéri nagyszínpad is felépül, így még több ember részesülhet az élményben. A szervezők azt tervezik, hogy a nézőszám a tavalyihoz képest duplájára nő, hiszen a fellépők között olyan népszerű előadók találhatók, mint a Beton.Hofi, Bagossy Brothers Company, Carson Coma, Dzsúdló, Follow the Flow, Kowalsky meg a Vega, Majka, Quimby, Rúzsa Magdi, Tankcsapda, T.Danny és a Valmar.

Az exkluzív Azahriah-koncert mellett a pünkösdi hosszú hétvégén, május 17-19-én olyan előadók is színpadra lépnek, mint Alle Farben, Kraak & Smaak, Kruder & Dormeister és Sigma. Az első 1000 jegy kedvezményesen váltható meg január 15-én éjfélig a SopronFest hivatalos oldalán, így érdemes minél hamarabb lecsapni a jegyekre, hogy részesei lehessenek ennek az exkluzív és felejthetetlen koncertélménynek.

One thought on “Azahriah exkluzív koncerttel kápráztatja el a közönséget a SopronFesten

Comments are closed.