Smashy: Amiért egész Budapest sorban áll

A Smashy meghódította egész Budapestet és a Tiktokkon is hasít.

A Smahy Burger 2024-ben nyitotta meg kapuit. Étlapukon csupán 5 tétel szerepel, melyek a következők: Classic Cheeseburger, House Cheeseburger, melyet a speciális házi szósszal spékeltek meg. A buregereken kívül még kapható krumpli, kóla és szódavíz.

De mégis mitől olyan különleges a Smashy?

Valahol egyértelmű, de magától a smashy technikától. A húst a hagymával és a cheddar sajtal össze smashyzik és ettől valami eszméletlen puha és zamatos lesz a burger maga. Személy szerint nekem a cheeseburger jobban elnyerte tetszésemet. Sőt a burger és a 1.5 órás sorban állás olyannyira felkeltette az érdeklődésem, hogy bár én alapvetően nem eszem marhahúst, de ezt valahogy mégsem akartam kihagyni. Azt kell, hogy mondjam amennyire féltem tőle annyira pozitív csalódást okozott és őszintén megérte a várakozást. A mennyiség kellően laktató, a burgonya fűszeres és friss. Bár a tömeg hatalmas és kevés a férőhely, mégis minden a szemünk előtt történik. Ettől és a várakozástól azthiszem a burger maga még finomabbá válik.

Értékelés:

Cheeseburger: 10/10
Houseburger: 10/8
Sült krumpli: 10/9
Kiszolgálás: 10/10 (bár sokat kell sorban állni a dolgozók ezerrel pörögnek és minden speciális kérésre figyelnek más kevésbé forgalmas éttermekkel ellentétben).
Árkategória 10/10 mindkét burger ára 1990.- a krumpli ára 590.- a kóla szintén 590.- a víz pedig 490.-.

Szerintem ár-érték arányban 10/11 mivel barmi jó a burger is meg a krumpli is, ellaktat és nem hagysz ott 5-10 000ftot, mint más burgerezőkben. Összességében bármikor szívesen betérnék ha burgerezni támad kedvem és van fölös másfél órám.

Helyszín:
1085. Budapest, Baross u 4