Sziget 2024: 40 világsztár már biztos ott lesz!

Közel 40 név a Sziget 2024 fellépőlistájáról!

A Sziget fesztivál már most olyan nevekkel hozakodott elő, amelyek garantálják, hogy a 2024-es esemény minden várakozást felülmúl majd. A most bejelentett nevek között olyan headliner szintű világsztárok találhatók, mint Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith és Stormzy.

A főszervező, Kádár Tamás szerint a mostani bejelentés csupán az első „csomag”, és jövőre ismét számíthatunk majd a Sziget világsztárjaira, aktuális előadókra és frissen felfedezett kurrens zenei különlegességekre. Ez azt jelenti, hogy bármilyen zenei ízlésű látogató is érkezik, mindenki megtalálja majd a számára tökéletes fellépőt az erős és izgalmas zenei kínálatban.

Világsztárok Nagyszínpadon

A Sziget 2024 fellépőinek első körében olyan kiválóságokat találunk, mint Fred Gibson, ismertebb nevén Fred again.., aki az elektronikus zenei szféra egyik legfrissebb és mégis legnagyobb neve. A modern popzene legkurrensebb EDM-producereként száll be a Sziget kavalkádjába.

Martin Garrix, akit bárhol is látni a világban, óriási bulikat hagy maga után. A fiatal holland DJ és producerek között már most legendának számít, és a Sziget közönségét sem hagyja majd hidegen.

Sam Smith 2014-ben robbant be a zenei életbe debütlemezével, és azóta is számos slágert jegyez. Az I’m Not The Only One című balladája talán a legismertebb, de tavaly az Unholy című számával is hódított, és idén új lemezt is készített.

Stormzy, a londoni rapper és dalszerző a grime műfaj egyik kulcsfigurájává vált. A húszas évei végén már milliók rajongtak érte, és a Sziget Nagyszínpadán is biztosan emlékezetes show-t fog szállítani.

Louis Tomlinson, az egykori One Direction tagja, a banda leállásának évében már szólókarrierbe is kezdett. Most a Sziget közönségét fogja elbűvölni egyedi hangjával és tehetségével.

Kieran Hebden, azaz Four Tet a Fridge nevű poszt-rock zenekarból érkezik. A modern elektronikus zene egyik legtehetségesebb és legbefolyásosabb művésze a Nagyszínpadon fogja megidézni különleges hangulatát.

A Sziget 2024 első körös listája

A Sziget 2024 első körös fellépőlistáján olyan nevek is helyet kaptak, mint Big Thief, Fontaines D.C., Aurora, Becky Hill, Artbat, L’Impératrice, Crystal Fighters, Richie Hawtin, Honey Dijon, Dom Dolla, ANOTR, Overmono, Nia Archives, Argy, Eris Drew & Octo Octa, MEUTE. Grandson, LIBERATO, Zoe Wees, Joker, Yard Act, Joesef, Ellen Allien, Fideles, Chloé Caillet, Nova Twins, Joost, Blondshell, Wednesday, AMÉMÉ, Dagny, Pip Blom.

A Sziget 2024 ígéretesnek tűnik, és már most várjuk, hogy kik csatlakoznak még a headlinerekhez a Nagyszínpad két esti, kiemelt sávjában. Az erős és változatos zenei paletta ígéretével a Sziget 2024 a zenekedvelők számára felejthetetlen élményeket ígér!