Anne Hathaway hollywoodi színésznő örül, hogy nem készült el a Barbie-filmje

Őszintén úgy gondolom, hogy Margot Robbie filmje volt a lehető legjobb változat – mondta Hathaway.

Anne Hathaway színésznő már 2017-ben fontolgatta, hogy Barbie-t játssza a Sony Pictures számára, és Alethea Jones volt a rendező. Ez azonban nem valósult meg, aminek a színésznő örül. – írta meg a Gulf News.

Az Oscar-díjas színésznő utólag azt mondta, “szerencsés dolog”, hogy nem történt meg – számol be a Deadline. A színésznő szerint az idei ‘Barbie’ mögött álló csapat “telitalálatot ért el”. A 2017-es projektjére utalva így folytatta: “Most képzeljük el azt a verziót, ennyi energiát, várakozást, érzelmet, de nem ez a megfelelő verzió”. Hathaway Josh Horowitz ‘Happy Sad Confused’ podcastjében adta értékelését.

A Deadline szerint ugyanilyen áradozóan dicsérte a producere és az esetlegesen a képernyőn látható tényleges Barbie-t, Margot Robbie-t is.

Azt mondta: “Margot egyszerűen fenséges, pont. Amit kreatív emberként és producerként csinál, az annyira izgalmas és inspiráló. És a mitikus óriások, akiket megdöntöttek (Barbie-val), amelyek bizonyos narratívákat tartottak fenn, amelyek nem tették lehetővé, hogy olyan sok ember számára fejlődhessenek ki lehetőségek. Egyenesen átrohantak rajta, táncoltak, sziporkáztak”.

Hozzátette: “Ha úgy gondolnám, hogy az a verzió, amelyhez csatlakoztam, képes lett volna erre, akkor talán másképp gondolkodnék róla, de őszintén úgy gondolom, hogy az ő (filmjük) a lehető legjobb verzió volt. Szóval valójában nagyon könnyű csak izgatottnak és boldognak lenni (értük). Én is olyan ember vagyok, aki szereti nézni, ahogy a nők gyilkolnak. Egyszerűen imádom”.