Több mint 60 új név a Kolorádó lineupjában!

Újabb zenei kalandok a láthatáron, új nevek a Kolorádó fellépők között! Minden idők legszínesebb Kolorádója várható, több nemzetközi fellépő, hazai, arénákat megtöltő produkciók, és a kedvenc feltörekvő zenekaraink mind egy helyen, négy nap leforgása alatt a nagykovácsi erdőben.

Aki esetleg megijedt, most megnyugodhat, a második körös bejelentésben feltűnnek az elsőből kimaradt magyar kedvencek: a Carson ComaDEVA és a Freakin’ Disco is csatlakozik a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz. Koncertezik a Kolorádós legendának számító Dope Calypso és az újra összeállt Makrohang is. Erősödik a női élőzenei vonal: Eartheater, Nagy Emma QuintetCsinszkaSena Dagadub

Elektronikus zenei fronton is jöttek új izgalmak a nemzetközi nevekkel. Gigi FM és Polygonia közös szettje misztikus techno mágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90’s hangzással pezsdíti a house világát, és piszkos, groovy technoval érkezik Alarico. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

A Kolorádó idén is vállalja, amit vállalni kell: kísérleti formációk törik majd meg könnyűzenei hullámokat: hallható lesz a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok nevet viselő projekt is. Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode, Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Az új zenei fellépők bejelentése előtt a Kolorádó idén rekord sebességgel tette közzé az első nemzene programjait is, ami még csak egy kis része annak, ami következik (még futnak a nyitott pályázatok is).

Közeledik a nyár és a fellépők számának növekedésével arányosan rohamosan fogynak a bérletek is, a jelenlegi, kedvező áron sem lehet már sokáig bérleteket venni.