Valentin-napi „Páratlan Páros” – ajánlatok a szerelem jegyében!

Február a szerelem hónapja a Zsolnay Negyedben!

Párkapcsolati előadás, rapid randi, Valentin-napi mozi, szelfi automata, romantikus planetáriumi bemutató, páros és páratlan akciók! Programok egyaránt azoknak, akik már megtalálták a párjukat, és azoknak, akik még keresik!

Dr. Mihalec Gábor előadása: A viharálló szerelem 7 titka

„A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azok a párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn. A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott 7 gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet” nyújt az előadás.”
Időpont: 2024. február 7., szerda 18.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – E78

Rapid Randi – három korosztálynak!

Ha nehezen találsz olyan helyet, ahol ismerkedni tudnál, ha eleged van az online társkeresőkből vagy unod már a megszokott randikat, akkor gyere el a Rapid Randira! Kellemes környezetben, ajándék itallal, profi randimester segítségével hét darab minirandin vehetsz részt! Három korosztályt különböztetünk meg: a 25–35 éveseket, a 35–45 éveseket és a 45–60 éveseket.
Időpont: 2024. február 10., szombat 16.00, 17.30, 19.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – E78 – büfé

Szerelem a csillagok alatt – Valentin-napi kalandozás a planetárium égboltján

A meghitt planetáriumi bemutató során a résztvevő párok körbeutazhatják a Föld égboltját és kiválaszthatják kedvenc csillagukat a planetárium kupolája alatt!
Időpont: 2024. február 14., szerda 16.00 és 17.00, február 15. csütörtök 16.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – Planetárium

Valentin-napi mozi romantikus szelfiautomatával

Örök klasszikus A szerelem hálójában című film Meg Ryan és Tom Hanks főszereplésével. Az E78-es Koncertteremben egyedi mozihangulattal, popcornnal és ajándék pezsgővel várjuk a párokat. A párok a film előtt és után a helyszínen szelfiboxban készthetnek romantikus fotókat mókás kiegészítőkkel.
Időpont: 2024. február 14., szerda 18.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – E78 – ruhatár

Páratlan Páros akciók

A Zsolnay Negyedbe február 1–29. között érkező egyéni látogatók számára 20% kedvezményt biztosítunk a Zsolnay jegycsomagra – amivel megtekinthető minden kiállítás – és a VR Univerzumba.

Továbbá a Zsolnay jegy vásárlóknak 15% kedvezmény jár a Zsolnay Shop teljes árukészletére, beleértve ékszereket, eozin és Zsolnay termékeket.