VIBE: The Street Edition – A városban is lehet majálisozni

Kávézós, teraszos, zenés hangulat uralkodott Marosvásárhely központjában, ahol a résztvevők megmutatták: remekül lehet a város épületei között is majálisozni, belakva a tereket, a járdát, az utcát.

„Fiatalokkal és élettel telt meg az Enescu utca! A nyílt utca koncepció pont azért érdekes és egyben értékes is, mert ezáltal teret tudunk biztosítani olyan rendezvényeknek, amelyek színesebbé teszik Marosvásárhely kulturális életét és szórakozási lehetőséget biztosítanak a fiatalok számára is”

– értékelte Soós Zoltán polgármester a rendezvényt, amelyet első alkalommal szervezett a VIBE Fesztivál és a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal.
majális

„A rendezvény teljessé tette a majális-felhozatalt. Sikerült megszólítanunk a marosvásárhelyieket egy rendhagyó rendezvénnyel úgy, hogy a város központjában, a George Enescu utcában szerveztünk egy városi majálist. Az utca megtelt május elsején és másodikán is a délelőtti kávézós nyitástól az esti buliig”

– nyilatkozta Rés Konrád Gergely, a VIBE fesztiváligazgatója.

Könyvjelző készítés, zenés-biciklis felvonulás, textilfestő workshop, beerpong, ékszerfestés, batikolás, vászontáska-készítés és sok más tevékenység is a nappali program része volt.

„A koncepció az volt, hogy két teljes napra programot biztosítsunk mindazoknak, akik a városi majálist választották és nem utaztak el a hosszú hétvégére. Kellemesen meglepett mindannyiunkat, hogy milyen sokan voltak kíváncsiak minderre, hiszen a zöldben való kikapcsolódás elviekben vonzóbb a város utcáinál, de kiderült, rendkívül nagy igény volt arra, hogy a városban is lehessen szórakozni május 1. alkalmával”

– értékelt Bodnár A. Barbara, a VIBE: The Street Edition főszervezője és a VIBE Fesztivál programigazgatója.

A VIBE Fesztivált idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely mellett, ahol olyan neves előadók lépnek fel, mint Jason Derulo, Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire és Traumer, mellettük pedig erdélyi és magyarországi zenekarok, mint például Beton.Hofi, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, 4S Street, ByeAlex és a Slepp, Ivan and the Parazol és még sokan mások. További információk az esemény honlapján.

One thought on “VIBE: The Street Edition – A városban is lehet majálisozni

Comments are closed.