A NOON Restaurant & Lounge élmény Balatonfüreden

Balatonfüred, a LUA Resort ötcsillagos szállodája, nem csupán kényelmes szobákkal és kivételes wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit, hanem egyedülálló gasztroélményeket is kínál a Michelin-ajánlott NOON Restaurant & Lounge révén. Az exkluzív helyszín nemrég került fel a Michelin gasztrokalauz radarára, és egy Michelin-ajánlással büszkélkedhet.

Szállodai luxus és nyugalom

A LUA Resort szálloda csupán egy lépésre található a Kékszalag PORT kikötőjétől, kínálva lenyűgöző panorámát a Balatonra. Az ötcsillagos fogadtatás, a különböző szobatípusok és a LUA Boutique RoomZ, valamint a szálloda környezetének csodálatos atmoszférája teszi ezt a helyet igazán exkluzívvá.

Michelin-ajánlás a NOON Restaurant & Lounge-ban

A NOON Restaurant & Lounge a szálloda büszkesége, és a két Michelin-csillaggal kitüntetett Pesti István vezetésével igazi gasztrokalandozást ígér. A séf, Pintér Károly, a konyha ökológiai szemléletét követi, kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozik, és helyi termelők áruit is előnyben részesíti.

Az étlap szezonálisan változik, és a NOON Restaurant szeptembertől októberig különleges ínyencségeket kínál. A hízott kacsamáj torchon matchával, mandulával és vadalmával érkezik, a báránygulyás, tanyasi csirke, kacsa, tokhal, mangalica, marhapofa, bárány és szarvas pedig a főfogások között szerepel, egyedi és kreatív kivitelezéssel.

Különleges desszertek a NOON-ban

A desszertek világában is a kreativitásé a főszerep. A Füge & Fagyi igazi őszi-téli különlegesség, ahol a kéksajtos mousse, aszús füge, sós grillázsfagyi és zöld dió találkozik, kiváló borok, pezsgők és koktélok kíséretében.

Élmények a LUA Resortban

Az LUA Resort a testi-lelki feltöltődést is szem előtt tartja. A több mint ezer négyzetméteres spa és wellness részleg panorámás élménymedencével, óriási pezsgőfürdővel és külső fűtött medencével várja a vendégeket. Szaunaceremóniák és különleges kezelések teszik teljessé a wellness élményt.

Programok a LUA Resortban és környékén

Az LUA Resortban nem csupán a pihenésé lehetőség. Koncertek, DJ fellépések, sztárvendégek és extra események színesítik a szálloda életét. Emellett az LUA Unconventional Weekends kínál különleges hétvégi programokat, mint az Aston Martin tesztvezetése.

Újdonságok és folyamatos fejlesztések

A LUA Resortban folyamatosan történnek fejlesztések. A LUA Beach, a közvetlen vízparti, közel 3000 négyzetméteres strand nyitása egyike ezeknek, biztosítva a vendégeknek még több luxust és kényelmet.

A NOON Restaurant & Lounge a LUA Resort szálloda gyöngyszeme, ahol a luxus és a gasztronómia találkozik. A Michelin-ajánlás csak tovább erősíti ennek a kivételes helynek a státuszát, ígérve az oda látogatóknak egy felejthetetlen élményt a Balaton partján.

One thought on “A NOON Restaurant & Lounge élmény Balatonfüreden

Comments are closed.