Friss

Bemutatjuk a MOL-torony éttermeit

Budapest belvárosában magasodik a MOL-torony, és most bemutatjuk az új éttermeket, amelyek a város panorámáját, a finom ételeket és a laza, mégis elegáns atmoszférát kínálják a vendégeknek.

A VIRTU Étterem a magas ég felé

A MOL Campus 28. emeletén található VIRTU Étterem az ország legmagasabb épületének tetején kínál egyedi gasztronómiai élményt. A 150 férőhelyes étteremhez látvány-felvonó vezet a látogatóközpontból vagy az utcaszinten található külön bejárattól. A VIRTU Restaurant nem csupán egy étterem, hanem egy élmény, amely a látogatókat csodálatos panorámával, lounge hangulattal, és elegáns térrel várja.

A VIRTU-ban nem csak étkezhetsz, hanem kávézhatsz, frissítőket ihatasz, és süteményeket is fogyaszthatsz, miközben lenyűgöző kilátást élvezhetsz a városra. Az étterem központi részén található monumentális kék-zöld márvány pultnál ülve egy koktélt kortyolgathatsz, miközben Budapest minden szegletét szemügyre veszed. Az á la carte ebéd és vacsora során a VIRTU bemutatja a regionális gasztrokultúrát, elegánsan és közérthetően. Az étterem nyitott térrel rendelkezik, amelyet 6-8 fős csoportoktól 150 főig testreszabhatnak, így mindenki megtalálja a neki megfelelő teret és kulináris élményt.

A VIRTU Étterem törzsvendégeiket különleges figyelemmel fogadja, és olyan szolgáltatásokat nyújt számukra, mint egy privát klub belső térben.

A konyhát Lendvai Levente vezeti, aki a MOL-torony tetejére az Arany Kaviár étteremből érkezett. Lendvai Levente a kelet-közép-európai régió ízeit és ételeit mutatja be, ahol a hazai ízek mellett Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Románia és Horvátország kulináris öröksége is helyet kap. A helyi alapanyagok iránti elkötelezettséget a VIRTU-nál úgy értelmezik, hogy nem csak a városból, hanem a régióból is beszerzik a legjobb minőségű termékeket. Az étlap klasszikus ízeket kínál, széles borválasztékkal párosítva, tiszteletteljesen megidézve a környező országok kultúráját.

ZAZIE Bisztró: lazán elegáns, mint egy fiatal

A MOL Campus földszintjén található ZAZIE Bisztró egy laza, mégis stílusos hely, amely dél-budai környezetben kínál szemtelenül tudatos bisztró élményt.

A ZAZIE gasztronómiai koncepcióját és a konyha irányítását a fiatal séf, Biró Dániel vállalta fel. A séf Svájcban tanult, majd Bécsben, ahol a kulináris mestersége fejlődött Jean-Luc Mongodin irányítása alatt. Az étterem egy kényelmes és barátságos hely, amely minden pillanatban változatos kulináris élvezeteket kínál a vendégeknek.

Az étterem ételkínálata reggelitől kezdve egészen az esti italokig terjed, beleértve a villásreggelit, az üzleti ebédet és az à la carte vacsorát. Az étlap egészséges alapanyagokra összpontosít, biztosítva a jóllétet a városi élet rohanásában is.

A ZAZIE Bisztró hétfőtől péntekig egész nap várja vendégeit, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb időpontot. Az étterem célja, hogy a vendégeknek egy olyan helyet kínáljon, ahol a kényelem, az ízek és a szórakozás találkozik.

One thought on “Bemutatjuk a MOL-torony éttermeit

Comments are closed.