Cinnamon: a brunch fellegvára

A Csalogány utcai Cinnamon édes illataival csalogatott magához, de itt nem csak édességet talál az ember. Lássuk mit kapunk a mesteri brunch kínálatában.

Stílusos, egyedi és isteni a vajon pirított kovászos kenyér gorgonzolával, mézzel kent körtével, mustárhabbal és kandírozott dióval. Ez egy igazi ínyenc fogás, nincs párja, de még nincs vége! Parajos gofriról nem hallottam még. A Cinnamon fokhagymás fetakrémmel, ropogós sajttal és savanyított zöldséggel tálalja elénk ezt a pikáns reggelit. Tömörebbre, laktatóbbra vágynál? Akkor viszont angol reggeli: kolbász, paradicsomos bab, pirított gomba, sült paradicsom, tükörtojás, bacon és toast. Rengeteg angol reggelit ettem már, Londonban is, de valahogy, na… a Cinnamon a szívét-lelkét beleadta.

A Croque Monsieur mozgatta meg még a fantáziámat. Béchamel mártással csiklandozták meg a melegszendvicset. Álmomban sem jutna eszembe, pedig otthon alkimistaként kotyvasztom a melegszendó variációkat. Kicsit irigy lettem.

A desszertek közül egyet vastagon ki kell emelni: ez a Cinnamon French Toast-ja. A bundás kenyér és a kézműves kalács gyermeke, amit krémes joghurttal, erdei gyümölcs coulie-val, és szezonális gyümölcsökkel színeztek meg.

Ez egy brunch kastély, hívogató, kellemes hangulatával, kényelmével és napsütéssel. Minden eseményhez tökéletesen passzol, márha képesek vagyunk odafigyelni a felejthetetlen ízek mellett bármi másra.

[Best_Wordpress_Gallery id=”160″ gal_title=”Cinnamon”]