Cat Café: a finom cappuccino és cirmos cicák kávézója 

Íme egy hely, ahol a személyzet nem mindennapi. Nem túl beszédesek ugyan, de dorombolnak kárpótlásul.

A Révay utcai Cat Café ad otthont tizenkét macsek és az isteni kávék birodalmának. Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, hogy vasárnap délután alig tudtam bejutni. Kígyózó sor állt kint azt utcán a Szent István Bazilika és a Magyar Állami Operaház irányába is. 
Nem voltam meglepve, hiszen a macska falka édes és kiváló társaság odabent, akiket lehet simogatni, vagy akár játszani is velük. 
 
A Cat Café honlapján gyors jellemrajzot is találunk Pötyiről, O’Maráról, Mortimerről, Floráról, Szutyokról, Mirtillről, Aslanról, Jožskoról, Mirr-murról, Nermálról, Figaroról és Nemoról (nem bírtam megállni a felsorolást). 
Akad itt nyugodt, merengő, játékos és operaénekes cicus is. Macska és kávé fanatikusok kedvenc helye lesz, azt garantálom. 
 
Az állatokon kívül persze érdemes felcsapni az ital- és étlapot is. Széles kávé kínálatban dúskálhatunk, de természetesen kérhetünk hűsítő üdítőket, frissítő koktélokat vagy pezsdítő teákat. 
 
Bármilyen esemény alkalmából ajánlom, hiszen a kétszintes, tágas hely ideális baráti találkákra, randira, munkahelyi megbeszélésekre, szülinapokra, kiállítások szervezésére, vagy épp egy kis magányos cicázásra (ha dolgozni jössz, ne lepődj meg, O’Mara imád a laptopon csücsülve elmélkedni).
[Best_Wordpress_Gallery id=”162″ gal_title=”Cat Café”]