Cukorka Kávéház és Grillterasz

A Cukorka Kávéház és Grillterasz nem csupán egy étterem, hanem egy édes kitérő, ahol minden falatban jelen van az odaadás és a szenvedély. Lássuk, hogy a Kolozsvári utcában található étterem és cukrászda mi mindent rejteget számunkra.

A Cukorka Kávéház és Grillterasz egy olyan cukrászműhely, ahol az édes ízek magasra teszik a mércét. Cukrászatuk 2016 óta készíti a legkiválóbb házi, kézműves süteményeket, amikhez kizárólag a legjobb alapanyagokat használják fel. Nincs benne helye semmilyen tartósítónak, habosítónak vagy terülő adaléknak. Azok számára, akik ételintoleranciával küzdenek, különleges mentes süteményeket készítenek. Itt mindig találsz egyféle mentes édességet, és egyedi megrendelésekből is bármit elkészítenek.

Receptjeik gyökerei a családi konyhából fakadnak, de mindig nyitottak az új kihívásokra, új sütemények és ízek kipróbálására. Érdemes a Házi krémessel, vagy a Nutellás-Japán sajttortával kezdeni, de persze mindenki válogasson kedvére és találja meg a saját kedvencét.

A jó éttermekkel az a baj, hogy egyszerre nem tudunk mindent végig kóstolni. Ha két gyomrom lenne mindenképpen a könnyed, mégis gazdag fehérboros kagylólevessel kezdenék, folytatásnak tatárbeefsteak, de utána rögtön a kacsa-wellingtonra ugranék. Zárásnak vadlazac és a tőkehal egyedülálló párosítása, amelyet a hollandmártás koronáz meg és egy végül a mini-parfétorta.

Ezek az ételek valóban mesterművek, amelyeket minden gasztronómia rajongónak érdemes megkóstolni. Élvezd az ízorgiát!