Deadpool 3 friss fotók

Továbbra is érkeznek a Deadpool 3 forgatási fotói, és az új képek a filmből meglepő kapcsolatot mutatnak az MCU egyik fontos következő részével.

A Deadpool 3 új díszletfotói felfedik a Marvel Cinematic Universe-film kapcsolatát a Fantasztikus Négyesekkel, és más izgalmas lehetséges cselekményelemeket is sejtetnek. A Deadpool 3 története a multiverzumot is érinti, hiszen a film valahogy visszahozza Hugh Jackman Rozsomákját, valamint feltehetően Ryan Reynolds Deadpoolja is megérkezik az MCU-ba. A Deadpool 3 szereplőgárdájában a hírek szerint visszatér Jennifer Garner Elektrája, valamint több pletykált Marvel-filmes cameo is szerepel, és az új forgatási fotókból kiderül, hogy egy fontos Marvel-csapat is szerepet kaphat a multiverzumos filmben. – írta meg a Screen Rant.

A Deadpool 3 díszletképén látható jármű feltűnően közel áll a Fantasticar eredeti dizájnjához, és az autó elején részben egy “4” is látható, ami arra utal, hogy a Fantasztikus Négyes is szerepel a filmben. Mivel azonban a Marvel Fantasztikus Négyes premierje csak 2025-ben lesz, egy évvel a Deadpool 3 után, nem valószínű, hogy a csapat MCU-s változatai megjelennek a filmben.deadpool

A díszletfotón egy olyan egyenruhás karakter látható, amely úgy néz ki, mint a TVA egyenruhája a Disney+ Loki című sorozatából, pontosabban a Minute Men – a TVA első védelmi vonala – által használt páncélzat. A fő különbség a Minute Men által a Lokiban használt öltözék és a Deadpool 3 díszletfotóján látható között az, hogy a filmbeli öltözék több narancssárga színű, míg a sorozatbeli többnyire fekete, ami a Minute Men páncélzatának lehetséges frissítéséről árulkodik. Ezenkívül a Mobiust játszó Owen Wilson is fel van tüntetve a szereplőgárdában, úgy hogy egy ideje az egyik legnépszerűbb elmélet a Deadpool 3 cselekménye körül az volt, hogy Reynolds antihősét a TVA fogja elkapni, amiért a Deadpool 2 utójelenetében több idősíkkal is összezavarodott. Ez aztán oda vezetne, hogy Deadpool találkozik a klasszikus sárga ruhát viselő Farkas-változattal, és kalandozni indul a Fox Marvel-univerzumában.