Indigo Indiai Étterem: a vendégszeretet tálalva

Egy csodálatos indiai utazásra invitál minket az Indigo Indiai Étterem, ahol az autentikus indiai ízek és hangulat fogad bennünket. Az indiai gasztronómia és a világhírű vendégszeretetetük miatt az Indigo sokak kedvenc törzshelyévé vált.

Az Indigo két helyszínen szolgálja fel pikáns ízeit: Pest szívében, a Jókai utcában található étteremében, valamint Budán, a Fény utcában.

Már maga az Indigo belső tere is varázslatos: India hangulatával, egyszerű, mégis stílusos dizájnjával, finom megvilágításával és indiai díszítőelemekkel teli enteriőrrel, kellemes zenével és festményekkel találjuk szembe magunkat.

Az ételválaszték lenyűgöző volt. Az étlapon több mint 140 féle étel szerepelt, és mindegyik az eredeti indiai receptek alapján készült, frissen és gyorsan. Az Indigo étlapján olyan autentikus ételek sorakoztak, mint a Chicken Tikka, Madras Lamb Curry, Daal Maharani, Punjabi Samosa, Gulab Jamun, és még sok más. A vegetáriánus, glutén- és laktózmentes ételek is széles választékban elérhetőek.
A tandoori kemencében sütött naan kenyerek pedig különleges ízélményt nyújtottak, és többféle ízesítéssel választhatók.

Az Indigo Étterem személyzete rendkívül vendégszerető és barátságos. Az étterem ideális helyszín csoportoknak és kisebb rendezvényeknek is.

Összességében az Indigo Étterem egy valódi kulináris gyöngyszem Budapesten. Az indiai ízélmény és a kellemes atmoszféra itt garantált.