“Indulásra felkészülni!” – Austrian BoatShow 

Austrian BoatShow – BOOT TULLN 2024. február 29. és március 3-a között Ausztria, valamint Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legváltozatosabb hajó- és vízisport-vására.

“Vízisport-kavalkád” – ez a mottója az Austrian Boatshow – BOOT TULL-nak. A legnagyobb és legváltozatosabb csónak- és vízisport-vásár ideális találkozási pont röviddel a szezon kezdete előtt. 16 nemzet 360 kiállítója mutatja be a vízi sportok teljes világát: motorcsónakok, vitorlások, luxusjachtok, elektromos hajók, kenuk és kajakok, charterkínálatok, turizmus, hajós nyaralások, szórakoztató és búvársportok és rengeteg, ezekhez kapcsolódó kiegészítő.

 Az Austrian BoatShow – BOOT TULLN 2024 kiállításon számos csúcstermék és a motoros jachtok és motorcsónakok teljes márkakínálata kerül bemutatásra: a Galeon 440 Fly az Aventura Point-tól, a De Antonio 32 Open a Baotic Yachting-tól, a TopYacht által bemutatott Cranchi Z35 vagy a Bavaria SR 33HT a Boote Riedl-től.

A Jeanneau legkelendőbb darabjai is a helyszínen lesznek: a Merry Fisher 795 s2, a Merry Fisher 695 s2. Nem feledkezve meg a Sea Ray, a Malibu, a Mastercraft, a Bayliner és a Quicksilver számos sportcsónakjáról, vízisí vontató hajójáról és vízkiszorításos hajójáról sem.

Az Austrian Boatshow – BOOT TULLN a vízi elektromobilitás területén tovább bővíti a piacon betöltött úttörő szerepét. A 2024-es év különleges csúcsterméke a Frauscher x Porsche 850. A látogatók emellett nagyszámú elektromos hajóra és jachtra számíthatnak olyan cégektől, mint például a Lex Boote, a Boote Marian, a Stickl Yachts, a Boote Schmalzl, a Kaiser Bootsmanufaktur, a Diva Bootsmanufaktur, a Niula Boats, a Leines Boote, a Top Yacht és a Fun Products.

 A vitorlás jachtok és vitorlás hajók szegmensében az Austrian BoatShow – BOOT TULLN az új termékek osztrák kirakata: a Bavaria C46 – az év európai jachtja 2024. A 10-es csarnokban nem csak a következő, vonzó vitorlás jachtok lesznek megtalálhatók, hanem az EYOTY 2024 verseny döntőseinek és osztrák premierek népes tábora is, mint például a Beneteau Oceanis 40.1, a Beneteau Oceanis 37.1, a Dufour 41, a Jeanneau Sun Odyssey 350, a Hanse 410, de idén különösen nagy számban képviseltetik magukat a daysailerek, a sportvitorlások és a kiscirkálók. Az osztrák premierek és a Saffier, a Sunbeam, a Flaar, az A-Yachts, a First, valamint sok más cég legújabb modelljei is megcsodálhatók lesznek.

 A 4-es csarnokban mindent megtalálható lesz a “Turizmus és charterajánlatok a Földközi-tenger körül” témakörben: charterajánlatok, kikötők és hajós nyaralások. A vízi sportok kedvelői a 6-os csarnokban számos szórakoztató sport élményét kipróbálhatják: kenuk, kajakok, összecsukható csónakok és mindent, ami a szórakoztató sportokhoz tartozik: stand up paddling, windsurfing, kitesurfing, wingfoiling, ezeken kívül hajózási kiegészítők és ruházat teszik teljessé a vízi sportok átfogó kínálatát.

70 kiállító kínál mindent, ami a legszebb hobbihoz “a víz alatt” szükséges. Próbamerülés a búvármedencében: az érdeklődő látogatóknak a vásáron búvárkodni is lehetőségük lesz. A búvárfelszerelést természetesen biztosítjuk, és tapasztalt búvároktatók ugyancsak segítőkészen állnak majd rendelkezésre.

Teljes körű program a vásár négy napján négy színpadon: a program a Horvátországról, Görögországon át Ausztráliáról szóló utazási előadásoktól, a használt hajó vásárlásával kapcsolatos érdekességektől a fedélzeti energiagazdálkodáson át a biztonsági kérdésekkel foglalkozó speciális workshopokig terjed.

Belépőjegyárak:
napi jegypénztárban:
     felnőttjegy                    15,00 euró
     Időseknek szóló jegy és diákjegy    13,00 euró
     ifjúsági jegyek (6-15 év között)    4,00 euró
     gyermekeknek 6 éves korig a belépés ingyenes
online jegyek:
     felnőttjegy                    14,00 euró
     ifjúsági jegyek (6-15 év között)    3,00 euró

Nyitvatartási idő:    
2024. február 29. csütörtöktől március 3. vasárnapig 10:00 órától 18:00 óráig 
További információk és kedvezményes jegyek a BOOT TULL címen.