A FOXPOST csomagautomaták rejtélye: 5+1 izgalmas hely, ahol átveheted a pakkod

A csomagautomaták ma már olyan megszokott részei az utcaképnek, mint a reklámplakátok vagy régebben a telefonfülkék. Szinte észre sem vesszük, amikor elhaladunk mellettük, ahogy a minket körülvevő rengeteg szép épületről sem veszünk sokszor tudomást. Pedig érdemes nyitott szemmel járni, hogy egy izgalmas részlet se kerülhesse el a figyelmünket! Ráadásul számtalanszor jól jöhet, ha tudjuk, hol intézhetjük egyszerűen a csomagok feladását, átvételét és visszaküldését gyorsan és egyszerűen, hiszen egyre többet rendelünk az interneten. A FOXPOST szakemberei összegyűjtöttek 5+1 olyan ikonikus vagy különleges helyszínt, ahol a csomagokkal is könnyen boldogulhatsz.

1. Astoria, ELTE épületek

Az Astoria, Budapest egyik központi része, a város egyik legforgalmasabb kereszteződése, ahol az első gyalogos aluljáró épült és több emblematikus épület is található. A FOXPOST csomagautomatát a több mint 100 éves Astoria Szállóval szemben, az egyetemi épületek közvetlen szomszédságában kell keresni. Egy találkozó vagy egy óra előtt néhány perc alatt elintézheted a csomagfeladást, még egy hamburgerre is marad idő.

Foxpost_Astoria
Fotó: FOXPOST

2. Keleti pályaudvar, aluljáró

Hasonlóan forgalmas és jellegzetes hely az idén 140 éves Keleti pályaudvar megújult, felújított aluljárója. A metróba tartva vagy a vonatra várva is közel van a FOXPOST automata. A forgalmas bevásárlóközpontok mellett a pályaudvarokon is gyakran találhatunk csomagküldési szolgáltatásokat a világon mindenütt.

Foxpost_Keleti_Palyaudvar_aluljaro
Fotó: FOXPOST

3. Eiffel tér (Nyugati)

Szintén erre példa a Nyugati pályaudvar mellett található Eiffel tér, ahova a FOXPOST emblematikus 1001. csomagautomatája is került. A világhírű párizsi építész Gustave Eiffel cége tervezte az 1877-ben átadott patinás épületet, a hozzá kapcsolódó Eiffel téren átsétálva, a nemrég felhúzott, modern irodaházak között is meghúzódik egy automata, ami bármikor útba eshet, ha a városban járunk.

Foxpost_6. kerület_Eiffel teri irodahaz
Fotó: FOXPOST

4. Graphisoft Park

A Duna budai partján, az egykori óbudai gázgyári területen fekvő Graphisoft Park hatalmas zöld felület a modern irodakomplexumok között, tóval és parti sétánnyal. Nem olyan forgalmas, mint a korábban felsorolt helyek, de a környék lakói és az irodák dolgozói számára igencsak megkönnyíti az életet, hogy néhány perc alatt elintézhetik a csomagokkal kapcsolatos teendőiket az itt található FOXPOST automatának köszönhetően. Rendeld ide a futócipőd és próbáld ki a parton!

Foxpost_Graphisoft_Park
Fotó: FOXPOST

5. Egis gyógyszergyár

A hazai innováció egyik központjában, a 10. kerültben található Egis gyógyszergyárban is elérhető egy FOXPOST csomagautomata. A szolgáltatást éppen az ilyen meglepőnek tűnő helyszínek teszik igazán hasznossá. Nem kell, hogy mindenkinek útba essen: elég, ha egy környék vagy egy nagyobb munkahely közönségének biztosít kényelmes megoldást a hétköznapokban.

5+1. Budapest One Parkolóház

Még egy formabontó helyszín Budáról: Őrmezőn, az M1-M7 találkozásánál található egyedi, gépkocsi hűtőrácsra emlékeztető homlokzatú Budapest ONE parkolóház is rejt magában egy FOXPOST csomagautomatát. Az Etele tér közelében fekvő okos parkolóházat a környék lakói és az irodai dolgozók mellett azok is gyakran használják, akik itt, az ország legnagyobb közlekedési csomópontjánál teszik le az autójukat, majd tömegközlekedéssel mennek a belvárosba.

Foxpost_BP_One_Parkolohaz_2
Fotó: FOXPOST

A Noguchi és a FOXPOST közleménye, címlapkép FOXPOST