Közép-Európa legnagyobb rock FlashMobját rendezik meg 2024-ben Kecskeméten

A CityRocks többszáz zenészből álló zenekara a 2024-ben május 17-től három napon át tartó KECSKEMÉTROCKS Fesztivál keretei között fog koncertet adni, melyben a zenészek nagy létszámban, egyszerre fognak rázendíteni Magyarország és a nemzetközi paletta leghíresebb rockhimnuszaira.

rock

A három napos fesztivál azonban ennél sokkal többet is kínál, a FlashMob csupán megkoronázza a programokat. Az első szintén nagyon látványos zenei mutatvány az 50-60 zenész közreműködésével működtetett Rockkamion lesz, mely pénteken (május 17.) egy rövid műsorral fogja járni Kecskemét városát, és az ikonikus pontjain megállva, de menet közben is a fesztiválközönség szórakoztatására hivatta el magát.

Olyan fellépők is megfordulnak a KECSKEMÉTROCKS 2024-es fellépőinek listáján, mint az idén 35 éves Tankcsapda, a 20. évét taposó ROAD zenekar és a nagy nevek közé sorolható még a Fish!, a Depresszió és a Mobilmánia Vikidál Gyulával. A sztárfellépők mellett neves Kecskeméti formációk is koncertet adnak, ilyenek a Nova Prospect és a Kies.

Mindezt a felhozatalt az teszi teljes értékű és szabadon élvezhető élménnyé, hogy a fesztivál minden programja teljesen ingyenes!

A szegedi központú CityRocks produkciója a romániai Szatmárnémeti (Satu Mare) városában

Szerző: Fonó Szabolcs