Víz és szivárvány – különleges üvegkulaccsal ünnepli a sokszínűséget a Waterdrop

Stílusos módon fejezi ki elköteleződését a Waterdrop a büszkeség hónapjának értékei mellett. A vállalat a Rainbow kulacsok értékesítéséből befolyó összeg 10 százalékával LMBTQ emberjogi szervezetek munkáját támogatja.

Június a büszkeség hónapja, a láthatóság, az elfogadás és az egyenlőségért való küzdelem szimbóluma. Célja, hogy felhívja a figyelmet és ünnepelje a különböző identitások és tapasztalatok gazdagságát, hozzájáruljon az előítéletek és megkülönböztetés nélküli társadalom megvalósulásához, harcoljon az egyenlő jogokért és lehetőségekért mindenki számára, valamint kiemelje az LMBTQ-közösség támogatásának fontosságát.

Az egészség- és környezettudatosabb folyadékfogyasztás népszerűsítése mellett elkötelezett Waterdrop büszke arra, hogy vásárlóival összefogva több éve kiállhat a Pride hónap által közvetített értékek mellett, és támogathatja az LMBTQIA+-szervezeteket.

A 2024-es Rainbow palack boroszilikát üvegből készült, amelyet égszínkék neoprén védőtok tesz ellenállóbbá a külső hőmérséklettel és a fizikai sérülésekkel szemben, a praktikus fogantyú pedig biztosítja a könnyű hordozhatóságot. A széles ivónyílásnak köszönhetően egyszerűen tisztítható akár mosogatógépben is. A korlátozott ideig elérhető Rainbow üvegkulacs 600 milliliteres kiszerelésben kapható.

A Waterdrop a Rainbow kulacsok eladásából származó bevétel 5%-át az OutRight Action Internatinal LMBTQIA+ emberjogi szervezetnek, 5%-át a Queer Base szervezetnek adományozza. Utóbbi az Ausztriába menekült LMBTQIA+-közösség tagjait segíti.