Madame Web

A veszély rutin, az életmentés mindennap. De mi történik, ha egy hétköznapi hős egyszer csak saját képességeivel találja szembe magát? A Madame Web egy felejthetetlen utazásra invitál minket, ahol egy rendkívüli nő, Cassandra Webb (Dakota Johnson) történetét ismerhetjük meg.

Cassandra egy egyszerű mentősként szolgál New York forgalmas utcáin, ahol az idő mindig a legnagyobb ellenség. Az életmentés rutin, a veszély mindennapos, de Cassandrának sosem volt hiány életmentő akciókból. Azonban egy váratlan esemény minden megváltoztat.

Amikor Cassandra hirtelen szembesül saját képességeivel, kérdések merülnek fel benne: Vajon túl gyors-e? Vajon meg tudja előzni a jövőt? És vajon mit jelent, ha egy rendkívüli erőkkel rendelkező szuperember üldözi?

A világ káoszba süllyed, az univerzum pedig darabokra hullik. De szerencsére Cassandra nem egyedül van ebben az új kihívásban. Más karakteres, határozott lányokkal találja magát szemben, akikkel közösen meg kell fejtenie azokat a rejtélyeket, amelyek körülveszik a felfedezett képességeit.

A film lenyűgöző látványvilágot és egy kiváló színészgárdát kínál, többek között Dakota Johnson, Sydney Sweeney és Emma Roberts személyében.

Magyar premier: 2024.02.15.
Forgalmazó: InterCom

Rendező: S.J. Clarkson
Forgatókönyvíró: Kerem Sanga, Matt Sazama, Burk Sharpless
Szereplők: Emma Roberts, Dakota Johnson, Isabela Moner, Tahar Rahim, Sydney Sweeney, Adam Scott, Celeste O’Connor, Mike Epps

2 thoughts on “Madame Web

Comments are closed.