„Mi vagyunk Azahriah” – itt az előzetes!

Youtube-csatornáján jelentette be a Supermanagement, hogy a folyamatban lévő „Mi vagyunk Azahriah” című film várhatóan novemberben kerül a mozikba.

A #sohavégetnemérős és számos egyéb magyar filmhez hasonlóan ez a produkció is a Színfolt Film jóvoltából készül, méghozzá Mazzag Izabella rendezésében. A filmről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az már bizonyos, hogy Baukó Attila, vagyis Azahriah nem fog feltűnni a vásznon, csak hangjával szeretne szerepelni.

A rövid előzetesben néhány, de annál mélyebb gondolat fogalmazódik meg, többek között az is, hogy a fiatal énekes-dalszerző szinte mindent zenei karrierjére tett fel, amely 2019 óta egyre csak felfelé ívelni látszik.

Az áttörő sikert a DESH-sel közösen készített rét című dal hozta meg, az elmúlt négy évben pedig 5 albumot adott ki, melyek közül a legutóbbi, a skatulya I nemrégiben jelent meg, íme az új album:

A videóban arról is említést tesz, milyen félelmek vannak benne sikerével és hírnevével kapcsolatban tudva, hogy nem tart örökké és lehet, hogy

„egyszer egyik napról a másikra minden véget ér”.

Hogy miket tartogat a novemberben megjelenő film, egyelőre titok, de a rajongók már most nagyon izgatottak, hogy minél többet megtudhassanak kedvencükről.

Ami biztos, hogy nemsokára az egész ország szeme Azahriah-n lesz, ugyanis vészesen közeledik a Puskás-triplakoncert!

Azahriah-Puskas-Arena