Mocskos Ted visszatér: Villámtesók örökké!

A humorista zseni, Seth MacFarlane, visszatér a streaming világába, és nem mással, mint a szókimondó plüssmackóval, Teddel. A Peacock streaming-szolgáltatás bejelentette, hogy az 2012-es “Ted” és annak 2015-ös folytatása, a “Ted 2” előzménysorozatot kap. A sorozat MacFarlane vezetésével készül, aki nem csak a filmek alkotója, de a plüssmackó hangját is kölcsönzi.

Az előzménysorozat visszarepít minket az időben 1993-ba, ahol Ted, a medve (Seth MacFarlane) egy massachusettsi városban, Framinghamben él egy kisfiúval, John Bennettel, aki a korábbi filmekben Mark Wahlberg alakításában tűnt fel. A történet a kilencvenes évekbe kalauzolja el a nézőket, követve Ted és John tinédzseréveit. Ted talán rossz hatással van Johnra, de végül is hűséges barát marad.

Seth MacFarlane kijelentette, hogy a sorozat megtartja a filmek szellemiségét, és azoknak, akik élvezték az eredeti filmeket, kellemes élményt nyújt majd a sorozat. A történet pedig Boston külvárosában játszódik, ahol Ted és John felnőttek. A sorozat így egy kiváló lehetőség arra, hogy közelebbről megismerjük a karakterek háttértörténetét és kamaszkorát.

A Ted sorozat első epizódját január 11-én tekinthetik meg a Peacock platformon, és a hazai közönség a SkyShowtime-on várhatja a sorozat érkezését. A rajongók a filmekben megszokott pikáns humorra számíthatnak, és Seth MacFarlane ígérete szerint a sorozat megőrzi az eredeti filmek hangvételét.