OMV VIVA töltőállomások új prémium szendvicskínálattal várják a vásárlókat magyarországon

Tavasszal szinte minden elemében megújul az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: két új gourmet szendvics mellett új Leberkäse-variánst, új hot dogot és egy teljesen új termékcsalád termékeit is választhatják az OMV VIVA töltőállomások vendégei.

A két új Gourmet Selection terméket ismét Bicsár Attila kreatív séf tervezte. Ez a két szendvics ami megjelenik az OMV kínálatában: Fekete-erdő szendvics kéksajtkrémmel, meggy-chutney-val és Camembert burger BBQ hagymával, pesztóval. Emellett új Leberkäse-variánssal, új hot doggal és különleges lepényszendvicsekkel is bővül a kínálat.

OMV VIva

Tavasszal szinte minden elemében megújul az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: két új gourmet szendvics mellett új Leberkäse-variánst, új hot dogot és egy teljesen új termékcsalád termékeit is választhatják az OMV VIVA töltőállomások vendégei.

Bicsár Attila, a Michelin Guide által ajánlott Sauska48 kreatív séfje idén is két új, egy húsos és egy vegetáriánus szendvicset tervezett az OMV számára. A séf két igazán tápláló és ízvilág szempontjából is kiegyensúlyozott ínyencséget állított össze, melyek akár egy könnyű főétkezésnek is beillenek. A Fekete-erdő szendvics kovászos, sokmagvas bagettben érkezik kéksajtos krémmel, meggy-chutney-val, lollo salátával és sok-sok érlelt fekete-erdei sonkával. A Bicsár-féle Camembert burgerben a jó szelet camembert sajtot BBQ lilahagymalekvár, vörös pesztószósz, cékla csíra és lollo saláta köríti, mindez pedig burgonyás buciba kerül.

„10 féle, az OMV-vel közös szendvicsváltozattal a hátunk mögött már elég pontosan tudjuk mi az az ízvilág, amit kedvelnek a benzinkutak vendégei. A szendvicseknél jól ismert és kiváló, minőségi alapanyagokhoz adtunk egy-egy olyan különleges ízt, amivel valóban emlékezetes ízélményeket szerezhetünk a szendvicsek vásárlóinak.”

– mondta el Bicsár Attila.

A Gourmet Selection megújulása mellett a töltőállomásokon kapható Leberkäse is elérhető egy új ízben, chilis-sajtos változatban, illetve a vevők egy új prémium, XL méretű tormás hot-doggal is találkozhatnak az OMV VIVA kutak étlapján.

Végül pedig új termékcsaládként a cég prémium szendvicskínálata pitakenyérben felszolgált lepényekkel egészült ki, melyek rántott csirkemelles, olasz szalámis, mozzarellás, füstölt tarjás, gyros húsos, sonkás-sajtos és vagdalthúsos változatban vásárolhatók meg.

“A lepénykenyerekkel a célunk, hogy megreformáljuk a töltőállomások kínálatát és olyan terméktípust vezessünk be, amely egyszerre ízletes, változatos és útközben is könnyen fogyasztható. A pita szendvicsek bevezetését megelőzte egy tesztidőszak, ahol az örök klasszikus bécsis változat mellett a gyrosos és a füstölt tarjás verziók bizonyultak a legnépszerűbbnek. Bízunk benne, hogy a töltőállomásra betérők szívesen próbálják ki az újdonságainkat, legyen szó a »zászlóshajó« Bicsár-féle Gourmet Selection termékekről, a Leberkäse-ről vagy az új pitaszendvicsekről”

– tette hozzá Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A gasztronómiai újdonságok elérhetőek a kijelölt OMV töltőállomásokon.