Friss

Onyx Műhely: radikális, meghökkentő, forradalmi. Igazi kulináris költészet.

Aki kíváncsi, hogy vajon milyen íze lehet fővárosunknak, az vessen egy pillantást a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhely étlapjára a Vörösmarty téren és kóstoljon bele a Rakpart, a Betondzsungel, vagy a Csikorgás megtestesüléseibe.

Az Onyx Műhely egy 16 férőhelyes tesztkonyha, amely olyan ételeket kínál, amelyek a 2024-ben megnyíló új Onyx étlapjának magját képezik majd. Az elegáns „műhely” gyönyörű nyitott konyhával és egy üvegfalú, galériás könyvtárral büszkélkedhet, ahol a vendégeket felkérik, hogy legyenek kritikusok, és arra ösztönzik őket, hogy beszéljenek a séfekkel, és írjanak visszajelzést az étlapról.
Az Onyx Alkotói Közössége gasztropionírokból áll. A hagyományos rendszer helyett egy szakemberekből álló csapat alkotásait kóstolhatjuk meg. Kutatóséf, food designer, környezetgazdász, logisztikai és operatív séf, sommelier, cukrász séf és food design kutató tálal elénk olyan maradandó élményt, ami még álmainkban is visszatér majd.

Az interaktív vacsora során átélhetjük a gasztronómia, a művészet, a tudomány és a fenntarthatóság széles íz skáláját. A sós citrom és tokhal életre kell végre a nyelvünk alatt. A gesztenye és gombaesszencia találkozása a budapesti fasorba repít el minket. A hajdina, kamillával és tormával összeölelkezve okoz csicsergést a szánkban.
A vacsorán kívül találhatunk még itt gasztronómiai könyvtárat és keramikus látványműhelyt is, illetve betekintést engednek számunkra művészetük kulisszái mögé.
Itt egy vérprofi szakmai csapat kínál meg közösen minket tudásuk és tehetségük gyümölcseivel. Érdemes kipróbálni, de csak óvatosan, mellbevágó lesz!

[Best_Wordpress_Gallery id=”144″ gal_title=”Onyx Műhely”]

Képek: Onyx Műhely

Vélemény, hozzászólás?