Szemet szemért, a garantáltan maradandó randi élmény.

Mindenki ismeri a mondást, miszerint a szem a lélek tükre. Ennek az eszméletlen izgalmas randinak a végén, nem csak egymás tekintetét ismeritek majd jobban, de azt is kettőtök szeme milyen összhangban van egymással.

szem

Mit árul el a szemed?

A szem a legkülönlegesebb pont a testünkön. Minden szem egyedülálló és még egy ember két szeme sem egyforma. A szemünkkel fejezzük ki azt, amit szavakkal vagy nem tudunk, vagy nem akarunk. A szemünk tud sírni és nevetni. Egyetlen nézésben 1000 gondolat lakozhat, melyet vagy megértünk, vagy nem. A szemünkben lévő foltok lehetnek anyajegyek, de sokszor testi vagy lelki sérülések jelei is. A szemünk nem csupán a lelkünk tükrei, hiszen a már lezajlott, éppen zajló és kialakuló betegségeket is képes feltárni egy írisz diagnosztika során, mely szolgáltatás a Colorisnál szintén elérhető. Az írisz fotózás után te is máshogy nézel majd a saját szemedbe és a kráterekre benne.

Szemezgessünk a program részleteiből

A Coloris egyik Budapesti üzletében jártunk az Attila út 71 szám alatt, ahol egy telefon hívással egyeztettünk időpontot és még aznap tudtak minket fogadni. A Colorisnak az ország számos pontján található üzlete, így aki nem a főváros közelében él, annak is van lehetősége ellátogatni hozzájuk. Jelenleg 9 üzletük van. A fővárosban Budai és a Pesti oldalon is egy-egy, de Szegeden, Pécsett, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Békéscsabán, de Győr és Gyömrő belvárosában is megtalálhatók. Az időpont egyeztetés mindenesetben telefonon keresztül történik és az elkészült képeket ott helyben, illetve e-mailben is megkapjátok.

Szemtelenül egyszerű, gyors és fájdalommentes

Amennyiben pár irish fotót szeretnétek, egyenként leültök a kamera elé ültök, ahol kiválasztjátok melyik szemeteket szeretnétek a képre. Természetesen minden esetben a szebbik szemét szeretné az ember viszont látni, de nem mindig tudjuk ekkora nagyításnál melyik is az. Az ott dolgozók nagyon készségesen segítenek ebben, de a párodnak is lehetősége van megnézni, melyik szemed a szebb. Nem kell aggódni, ilyen mértékű nagyításban, sem a szempillák sem az, hogy milyen arcot vágsz nem fog látszani.

A képek elkészülte után lehetőségetek van kiválasztani, hogyan nézzen ki a tiétek. Lehet naturan egymás mellé tenni a kettőt, össze mosni, effektelni. Mi egy robbanás effekttel fűszereztük a a saját fotónkat, melyet A4-es nagyításban azonnal kézhez is kaptunk. A mi esetünkben mindkettőnk szeme zöld, amely a nagyításból kiderült, hogy nem valós szín. A kék és barna pigmentek váltakozása és árnyalatai nagyon szépen kivehetők a képen. A fotóhoz van lehetőség keretet is kérni, de medál, karkötő, szinte bármilyen ékszer formájában meg rendlehetők.

Forrás: https://coloris.hu/

Ajánló

Mindenképpen remek és maradandó közös program, ahol saját magatoknak és a párotoknak egy új oldalát láthatjátok. Ilyen közelről még sosem láttad a szemed, pedig mindenképpen megéri. Amikor csak egyedül a szobában szembenézel önmagaddal, azzal a képpel amit ott készítettetek egy meditatív állapotba kerülsz. Lehet kicsit para, de ha ettől elvonatkoztatunk, kell, hogy ilyen formában is megismerd önmagad.