Top 10 randi ötlet a Házasság első látásra című párkapcsolati reality show-ból

Top 10 randi ötlet, melyet te sem hagyhatsz ki. A Házasság első látásra című műsor a Tv2 által, külföldről inspirált magyar Tv műsor, melynek célja, hogy a pszichológus szakértő csapat által összeállított párok a lehető legjobban működjenek párként. A csavar a történetben, hogy a boldogító igen előtt a pár tagjai sosem találkoztak és semmit nem tudnak egymásról. A műsorban számos kreatív randi ötlet szerepelt, melyeket most rangsorolni fogunk.

A top 10 randi ötlet 10. helye: Biliárd

A biliárd alapjáraton egy kellemes kis kikapcsolódás, haverokkal vagy akár a párunkkal. Ilyenkor előtörhet a verseny szellem, a pajzán viccelődés a megszokott dákós humor, melyet egy pár pohárka után akarva, akaratlanul mindenki el süt. Biliárdozás közben jókat lehet beszélgetni, mókázni és együtt nevetni azon ki mennyire béna vagy ámuldozni mennyire profi. De mindenki biliárdozott már életében ezért került a 10. helyre.

top 10 randi helyszín biliárd

9. Közös pizza készítés

A közös főzés sütés, mindig kellemes és hasznos elfoglaltság. A pizza készítés során lehetősége van a pároknak beszélgetni és együtt közösen létrehozni egy értéket, amelyben mindkettejük belefektetett energiája és ízlése megmutatkozik. Ha a pár mindkét tagja azonosan veszi ki a részét a sütésből és jó munka megosztással vita nélkül tudnak együtt dolgozni, az élet más területein is ilyen könnyen veszik majd az akadályokat. A bónusz, hogy az esti vacsi is meg van.

top 10 randi ötlet pizza készítés

8. Limuzinozás

A limuzin a fényűzés és a luxus kategóriája. Ha egy ilyen randira indulunk arra a pár órára biztosan Madam-nak kell, hogy szólítsanak. Abszolút csillogás, pezsgő, zene, mintha egy filmbe csöppentünk volna. Ahogy a városban kocsikázunk, egy percre azt érezhetjük az egész a lábaink előtt hever. Ha az ember szeret kiöltözni és kicsit flancolni, vagy levenni kedvesét a lábáról, remek randi helyszín lehet. Más esetben hagyjuk meg az esküvőre vagy leány/ legény búcsúra.

top 10 randi ötlet limuzin

7. Közös medencés fotózás

Egy meleg nyári napon együtt lubickolni a medence hűs vizében, koktélt szürcsölgetve, már önmagában egy idilli kép. Plána ha ez meg is van örökítve. Persze, ma már telefonnal is profi minőségű képek készülnek, de mennyivel izgalmasabb egy profi fotóssal dolgozni? A fotós a lehető legelőnyösebb szögben fotóz benneteket és nektek nincs más dolgotok, mint önmagatokat adni, hiszen mindenki tudja, hogy a legjobb képek a pillanat fotók.

6. Bobozás

A bobozás az igazán kalandszerető párosok randi helyszíne, hiszen itt adrenalinból nem lesz hiány. A bobozás egy olyan randi élmény, ahol a bizalmat egymás kezébe helyezitek azzal, hogy hagyjátok a másikat vezetni. A bob pályák teljes mértékben biztonságosak, de nem árt párunk igényeit is szem előtt tartani a halál futam előtt.

5. Közös élmény festészet

Ebben a programban mindketten kiélhetitek a kreativitásotokat, finomíthatjátok egymás ízlését és alkothattok valami maradandót, ami díszítheti a nappali falát. A közös festésnek rengeteg pozitív hatása lehet, mivel a festés nyugtat és ellazít, ha képes vagytok relaxációként és nem feladatként felfogni, a végeredmény másodlagos lesz és csak a közös megélt pillanat kerül fókuszba.

4. Vacsora üzenetes ládikóval

A ládikós vacsora azért különlegesebb egy sima vacsoránál, mivel a ládában lévő kérdések irányítják a beszélgetést. A ládába az egyik fél kérdéseket fogalmaz meg, majd a vacsora során sorra mindenki húz egyet, amit feltesz a párjának. A válaszról hosszasan lehet beszélgetni, de a játék addig tart, amíg a vacsora véget nem ér, vagy a kártyák el nem fogynak. Itt érdemes olyan jellegű kérdéseket feltenni, ami a kapcsolatra vagy az egyének egymáshoz való állására vonatkozik pl.: Mi a kedvenc közös emléked?, vagy Melyik tulajdonságomat vennéd át tőlem? stb. A vacsora végére, jobban ismeritek a másikat és a rólatok és a kapcsolatról alkotott képét is.

3. Tropicariumi vacsi

A Tropicariumi randik alapjáraton is nagyon kellemes programok, hiszen széphelyen vagytok, állatokkal és szert tehettek együtt új tudásra pl.: hogy a boa félék áll eleven szülők. De azt is, hogy nem régiben a Budapesti Tropicariumban meghalt egy aligátor szemetelés miatt, ezért kifejezetten ügyeljetek, hogy ti semmit ne dobáljatok be nekik.

De milyen lehet itt vacsorázni? Hát mindenképpen lélegzet elállító. A Budapesti Tropicariumban van lehetőség vacsora foglalásra, így az este folyamán halak és cápák társaságában ehettek, melyek meletetek és feletettetek egyaránt úszkálnak. Igazán romantikus és nagyon nem miden napi élmény.

2. Bájital túra Szentendrén

Szentendre már önmagában megér egy randevút, hiszen a város szépsége és a macskaköves utak szinte egy más országba repítenek. A bájital túra folyamán a szerelmi bájital receptjét kell kitalálnotok, majd elkészítenetek a városban található nyomok alapján. A túra során felfedezhetitek a város szépségeit és egy remek kaland kettőtök számára, ahol használhatjátok az eszetek. Ha sikerült a feladványokat megoldani elkészíthetitek a saját bájitalotok és jó ízzel elfogyaszthatjátok.

1. helyezet pedig a Vitorlás randi

Ez egy viszonylag drágább program, de egyszer mindenképpen muszáj kipróbálni. A hajó ringatása és a szél fújása, ahogy hald a vízen nagyon megnyugtató és pihentető. Egy nyári napon amikor hét ágra süt a nap a lehető legjobb választás egy hajókázás, persze megfelelő fényvédelem mellett. A hajókázás során fürödhettek, napozhattok, beszélgethettek és ha szerencsétek van ki is próbálhatjátok milyen kapitánynak lenni. A titanicozás is egy ikonikus szerelmes moment, amit nem szabad kihagyni, kivéve a jéghegyet és a süllyedést. És ami még emelheti a romantikát, ha hajó orrán ülve egy pohár borral a kezetekben együtt nézitek a naplementét.