Újabb világsztárral bővül a 30 éves Sziget lineupja

Az idén 30 éves Sziget Fesztivál folyamatosan újabb és újabb nevekkel lepi meg a közönséget, és meg kell hagyni, eddig nem csalódtunk!

A csütörtökön tartott sajtótájékoztatón a nemzetközi booking menedszer, Csiszár Virág bejelentette, hogy a fesztivált a világhírű ausztrál diszkókirálynő, Kylie Minogue nyitja. Az énekesnő jelen pillanatban nem turnézik és a nyári fellépései között is csak a londoni Hyde Park és a Sziget szerepel, így több szempontból is különleges lesz ez a koncert.

Kylie a 80-as évek végén kezdte karrierjét, nagyon rövid idő alatt 4 albumot adott ki, a 90-es évek kezdetére pedig már számos Top 10 listás dallal büszkélkedhetett, ilyen volt a The Loco-Motion, az I Should Be So Lucky és az Especially for You. 1993-ban szerződést kapott a Deconstruction Records-tól, így született meg első két stúdióalbuma Kylie Minogue (1994) és Impossible Princess (1997) címmel.

Kylie Minogue - Sziget

További albumai szintén elnyerték a közönség tetszését, az igazi áttörést Fever (2001) lemeze hozta meg, erről került ki a Can’t Get You Out of My Head, ami a 2000-es évek egyik legnagyobb slágerje lett és ezután is sorra következtek a toplistás dalok, mint az In Your Eyes, I Believe in You, a 2 Hearts és az All the Lovers is.

A pop hercegnője filmes szerepekben is kitűnően jeleskedett, 2014-ben pedig mentorszéket kapott a brit és az ausztrál The Voice-ban is. Ezek mellett könyveket adott ki, saját parfümje és bormárkája is van.

Kylie Minogue 2 Grammy-díj és 80 millió eladott lemez után még mindig ő a legtöbb lemezt eladott énekesnő Ausztráliában.

Ne maradjatok le a pop istennőjének emlékezetes koncertjéről, a Sziget linupjáról itt olvashattok még!