Igazi gasztronómiai élmény: Craft Head Brewpub & Bistro

A Rákóczi út és a Blaha Lujza tér között található Craft Head Brewpub & Bistro igazi gyöngyszem a budapesti gasztrokocsmák világában. Ahogy belépünk az impozáns méretekkel rendelkező helyiségbe, azonnal magával ragad minket az atmoszféra. A tágas tér, a rengeteg asztal és az élénk hangulat mind azt sugallják, hogy itt valami különleges vár ránk. De a méret csak a kezdet – a valódi varázs az ital- és étellapon rejlik.

Kiváló sörválaszték

A Craft Head Brewpub & Bistro méltán híres sörkínálatáról. Bár nem mind a 32 csap működik egyszerre, a rendelkezésre álló sörök így is lenyűgözőek. A hétvégi 24 csapból folyó nedűk között biztosan találunk kedvünkre valót. Azonban az igazi különlegesség a hely végében kialakított bottle shop, ahol több mint 200-féle kisüzemi sör vár ránk, palackozva vagy dobozban. Az italkínálat magában foglalja szinte az összes neves hazai sörfőzde termékeit, valamint cseh, lengyel és német söröket is. Az árak széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának és ízlésének megfelelő sört.

Prémium italok

A sörök mellett a Craft Head borkínálata és spirit választéka is figyelemre méltó. A gin és a whisky különösen népszerű, de a Tubi is sokak kedvence. Külön kiemelendő az alkoholmentes gin tonikkal, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az italok prémium kategóriásak, mégsem megfizethetetlenek, így bárki élvezheti a minőségi nedűket.

Ételek, amelyek tökéletesen passzolnak a sörhöz

Az étlap egyszerű, mégis nagyszerű. A Craft Head csapata gondosan válogatta össze az ételeket, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a sörözéshez és egy könnyed estéhez. Nincs fine dining, de van minden, ami egy sörözőben kötelező: hamburgerek, gulyásleves, sült kolbász, csülök pékné módra, bécsi szelet és fish & chips. A vegetáriánusok sem maradnak éhesek, hiszen a karfiolsteak is megtalálható a kínálatban. Ha csak egy könnyű harapnásra vágyunk, a tapastálak is kiváló választásnak bizonyulnak.

Hangulat és szolgáltatások

A Craft Head nem csak a mindennapi látogatókra gondol, de különböző rendezvényekre is ideális helyszínt kínál. A bő 230 férőhelyes tér mellett 25 fős galéria és 60 fős különterem is rendelkezésre áll, amelyeket rendezvényekre, céges bulikra vagy születésnapokra bérelhetünk ki. Tavasztól őszig a tágas terasz is megnyit, ahol további 100 vendég fér el kényelmesen.

Sport és szórakozás

Bár a Craft Head nem kifejezetten sportbár, nagy tévéken és egy méretes kivetítőn a sportközvetítések is követhetők. A nyári foci-Eb alatt is számíthatunk rájuk. Emellett rendszeresen tartanak kvíz- és standup esteket, valamint sörkóstolókat is szerveznek.

Összegzés

A Craft Head Brewpub & Bistro nem csupán egy hely, ahol sört ihatunk és ehetünk valamit. Ez egy élmény, amely magával ragad, és ahol mindenki megtalálja a számítását. A kiváló sörválaszték, a prémium italok, az ízletes ételek és a barátságos, tágas környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Craft Head a budapesti gasztrokocsmák egyik legkedveltebb helyévé váljon. Ha egy igazán különleges estét szeretnénk eltölteni, ez a hely tökéletes választás.

Elérhetőség:
Craft Head Brewpub & Bistro
1088 Budapest, Rákóczi út 29.