Cortile Sky Bar&Pool-Budapest legszebb Rooftop Bárjai

Budapest legszebb Rooftop Bárjai közül nem maradhat ki a Cortile Sky Bar&Pool különlegessége, nevéből értetődően a lélegzet elállító budapesti kilátás és egy hatalmas beltéri medence, koktélokkal fűszerezve.

Cortile sky bar

Cortile Sky Bar&Pool az igazi Beach bár hangulat egész évben

Cortile Sky Bar&Pool bár maga a Cortile Budapest Hotel 6. emeletén található a Dessewffy u. 14 szám alatt található a belváros szívében, egy köpésre az Opreház épületétől. A hotel maga is exkluzív élményt kölcsönöz, melyet a tetőre érve a hatalmas medence látványa csak méginkább emel. A medenceéhez tartozik egy bár nem túl nagy de annál hangulatosabb terasz is, melyet a külsős vendégek is ingyenesen látogathatnak fogyasztás ellenében. A hotel vendégei számára a medence használat ingyenes, a látogatók számára pedig ennek van egy minimális díja, mely feljogosít a medence és törülköző használatra illetve egy welcomedrinkre is a bárban. A terasz látogatását limitált befogadóképességéből adódóan előzetes foglalás előzi meg, de azt hiszem ez nem nagy ár egy medencés koktélozásért a belváros tetején.

Cortile-Budapest

A fedett 30 fokos medence télen és nyáron egyaránt elérhető a látogatók számára. De most, hogy kezdődik a nyári szezon egy hűsítő csobbanás után a terasz panorámája és egy frissítő hideg koktél társaságában már is elviselhetően hangzik a kánikula még betondzsungelben is. A medence mellett és a teraszon egyaránt találhatók napozó ágyak, ha kicsit megpihennél az úszkálás után. Budapest első medencés Sky bárja minden nap 14:00-22:00 ig várja vendégeit klasszikus és signature koktélokkal egyaránt. Hétvégén pedig Dj gondoskodik az igazi beach bar hangulatról.

Koktél válogatás

A koktél választékban megtalálhatjuk az alap kedvenceket mint az Aperol Spritz, Cosmopolitan, Daiquiri, Mai Tai, Margarita, Mojito, Moscow Mule, Negroni vagy Pornstar Martini. De találkozhatunk olyan sajátos signature-kkel, mint a Mango Tango, ami egy mangós falernumos long drink jellegű ital, vagy a Fresh Fleur málnás mentás és bodzás frisstő jellegű ital. De hasonlóan izgalmas íz világot ígér a Bitter Sweetness, amely egy Aperolos kesernyésebb ital és a személyes kedvencem a Green Energy.

A Green Energy egy különleges zöld gyümölcs vonulatú ital, amely kivit és zöldalmát tartalmaz és egy édes energia italhab megy a tetejére. A koktél maga jól hozzá a tőle elvárt savanykás íz világot, melyet remekül ellensúlyoz az energia ital édeskés habja. Az összetevők összhangja megfontoltságról és hozzáértésről árulkodik, amely bár minden italt felszolgáló vendéglátó egységnél elvárás, de szerintem mindenki futott már bele rossz koktélokba. Itt nem csak az ízek harmóniája volt eltalálva, de maga a díszítés és a szervírozás is hozta a tőle elvártat. Nem volt túl gondolva egyszerű és tematikus képet nyújtott, ahogy a koktél íze maga is.

Mikor érdemes ellátogatni a Cortile Sky Bar&Poolba?

  • Ha tuti randi helyszín keresel a meleg nyári napokra
  • Ha kimozdulnál a csajokkal/ srácokkal koktélozni egy csodaszép teraszra
  • Ha lazítanál a medence mellett egyedül, a pároddal vagy a barátaiddal
  • Ha egy kis relaxra vágysz a belvárosi nyüzsgésben
  • Ha egy kellemes szűkkörű szülinap italozgatásra vágysz
  • Ha Budapestre érkezel és egy igazán exkluzív hotelben szálnál meg

És ha te is kíváncsi vagy Budapest legszebb Rooftop bárjainak egyikére, ahol nem csak az italok de a kilátás és a wellness élmény is sem utolsók. A képeken is látható, hogy a Sky bár maga a közszereplők kedvence is, mivel minőségben és látványban mind azt nyújtja, ami egy kellemes estéhez szükséges.

Ez a bár egy kis nyugalom sziget a zsúfolt kavalkád tetején, ahol látod a várost, de a város nem lát téged. Zavartalanul pihenhetsz és kiengedheted a gőzt egy itallal a kezedben a szabad ég alatt. A személyzet kedves és előzékeny, a koktélok pírmák, de a limonádé mellett sem lehet szó nélkül elmenni és nem győzőm hangsúlyozni ezt a gyönyörű és hatalmas üveghatású beltéri fűtött medencét, ahol nem csak pihenésre de méreteiből adódóan úszásra is alkalmas. És ami talán a legnagyobb bónusz, hogy még a medencéből is a páratlan kilátás tárul eléd.