Lisa Frankenstein, Kathryn Newtonnal

A Lisa Frankenstein, ez a rendhagyó romHANTikus vígjáték az elismert forgatókönyvíró, Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli, Ördög bújt beléd) legújabb filmje egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután a fiú egy sor mókásan borzalmas körülmény összejátszása nyomán életre kel, a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre.

Kathryn Newton, a film főszereplője, szupermodellből lett színésznő. A Marvel Comics-univerzumba való beavatásakor (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia), a Paul Rudd által alakított Hangyaember lányát alakítja.lisa

Newton négyévesen kezdett el színészkedni, miután egy tanára aggodalmát fejezte ki félénksége miatt. Hamarosan szerepet kapott az All My Children című sorozatban, és azóta sem lassított. Az IMDb-profilján egy karhosszúságú listát találunk, amelyen szerepel a Netflix kultikus disztópikus sorozatában, a The Society-ben, Greta Gerwig Ladybird című filmjében, Martin McDonagh Three Billboards Outside Ebbing, Missouri című filmjében, valamint Abigail Carlson szerepében az HBO Big Little Lies című sorozatában. “Nagyon vonzódom az olyan karakterekhez, akiket félreértenek, akik megnevettetnek és megríkatnak. Az, hogy ezt megtehetem a közönséggel, hogy inspirálhatom az embereket, nagyon izgatottá tesz” – mondja Newton. – nyilatkozta a Natural Diamondsnak, a teljes interjú itt olvasható.

2 thoughts on “Lisa Frankenstein, Kathryn Newtonnal

Comments are closed.